Survivor: Σκληρά λόγια ανάμεσα σε Κατσαούνη και Σοφιάννα – «Με πέταξε στον λάκκο επειδή ξεμυαλίστηκε» – «Είσαι φίδι κολοβό»

Άρης Κατσιφής
0


Τεράστια ένταση επικράτησε στην καλύβα των «Μαχητών» στο Survivor, ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μετά την ήττα της ομάδας τους στο αγώνισμα επικοινωνίας, τα νεύρα ήταν τεταμένα και δεν άργησε να έρθει ο τρικούβερτος τσακωμός ανάμεσα στους δύο παίκτες, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

«Όταν παίζουν άτομα σαν τον Κατσαούνη, δεν μπορώ να φωνάξω με την ίδια χαρά για αυτόν τον άνθρωπο γιατί πήγε να κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου, με πέταξε στον λάκκο και με έβγαλε με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού. Επειδή απλά ξεμυαλίστηκε. Πήγες να μαγειρέψεις μια ψηφοφορία πίσω από την πλάτη μου και δεν γουστάρω να σε βλέπω» είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Η Σοφιάννα πετά συνέχεια σπόντες για εμένα. Φταίω που την αφήνω να μιλά, όπως θέλει. Δεν μπορώ συνέχεια να με κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη. Έχει πολύ κακό χαρακτήρα και την τσάντισε πολύ που την ψήφισα. Δεν με νοιάζει. Δεν είπα σε καμια γκόμενά μου να σε ρίξει στον τάκο. Την σ…οψυχία βγάλε την αλλού κι όχι σε εμένα. Είσαι φίδι κολοβό» απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !