Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έρχεται το φινάλε της Ρένας

0

 


Η Μελίνα Λεφαντζή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τύπος TV μιλά για την πετυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, τον ρόλο της και δίνει ένα spoiler για τη συνέχεια.

“Στην πρώτη ανάγνωση ψάχνω να βρω κοινά χαρακτηριστικά με τον ρόλο μου. Παίζει επίσης πολύ μεγάλη σημασία σε ποια φάση της ζωής βρίσκουμε τον κάθε ρόλο. Γνωρίζουμε την Ρένα ανέμελη, χαρούμενη και ερωτευμένη με τον Νικηφόρο. Είναι δυναμική και θα έλεγα καλομαθημένη, καθώς είναι μοναχοπαίδι και από αστική οικογένεια. Έως τώρα φαίνεται να ταιριάζουμε σε σημεία, αλλά οι καταστάσεις που θα ξεδιπλωθούν και οι αντιδράσεις της αποτελούν ακόμα μυστήριο” αναφέρει, απαντώντας για το εάν αισθάνθηκε από την πρώτη ανάγνωση ότι ήταν ένας ρόλος που θα της ταιριάξει.

“Με την Ρένα ένιωσα ανάμικτα συναισθήματα, καθώς υπήρχαν στοιχεία που θα μπορούσα να έχω κι εγώ, αλλά και στοιχεία τελείως αντικρουόμενα με τα δικά μου. Γι’ αυτό και τη θεωρώ μια πρόκληση”, σημειώνει.

Τι θα γίνει με τη σχέση της με τον Νικηφόρο; Θα καταφέρει η Ρένα να ζήσει όπως θέλει μαζί του ή η Δρόσω και η Ασημίνα θα είναι μονίμως εμπόδια;

“Ακόμα δεν γνωρίζουμε την πορεία της σχέσης τους. Είμαστε κάποια βήματα μπροστά, αλλά και εμείς περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους. Πιστεύω ότι η δεύτερη ερώτηση είναι ρητορική. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να διαγράψεις όσα έχουν γίνει μεταξύ του Νικηφόρου, της Ασημίνας και της Δρόσως και να προχωρήσεις χωρίς αυτά. Θα τα κουβαλάς για πάντα”, τονίζει η Μελίνα Λεφαντζή.

Όσο για το πώς έχει φανταστεί το “τέλος” της Ρένας στη σειρά, η ηθοποιός αναφέρει: “Εχω κάνει πολλά υποθετικά σενάρια στο μυαλό μου που έχουν να κάνουν με το τέλος του ρόλου μου, αλλά και το τέλος της σειράς. Έχω φανταστεί στο τέλος να ανακαλύπτω τα σκοτεινά μυστικά των Σεβαστών ή να μην αντέχω άλλο το ανταγωνισμό μου με την Ασημίνα. Τι να πω… Θα είναι έκπληξη και για εμένα!”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !