Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μαρία Πετεβή έκανε αποκαλύψεις

0

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε η Μαρία Πετεβή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και έδωσε και σπόιλερ, αποκαλύπτοντας πως η Πηνελόπη θα βρει τον δολοφόνο του Αλέξη και θα πάρει εκδίκηση.

«Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που θα τη δούμε να τη φέρνουν σε ένα αδιέξοδο στις Άγριες Μέλισσες. Θα προσπαθήσει με αθέμιτους τρόπους να βρει τη δικαιοσύνη γιατί όπως βλέπουμε η δικαιοσύνη δεν τη βοηθάει. Θα βρει ποιος τον σκότωσε και θα πάρει εκδίκηση. Ξέρει ποιος τον σκότωσε, απλώς δεν μπορεί να την ακούσει κανένας γιατί η δικαιοσύνη καμιά φορά είναι τυφλή. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει η ιστορία με τον Μελέτη. Τον μπλέκει λίγο κι αυτή στην ιστορία.

Θα τη δούμε να έχει δεύτερες σκέψεις, να είναι πιο υποχθόνια και πονηρή, αλλά όχι από κακία. Βλέπουμε ότι κοντράρεται μέσα της για να το κάνει αυτό, προκειμένου, με όποιο τρόπο μπορεί, να βάλει τον πατέρα της στη φυλακή. Αυτός είναι ο στόχος της. Αφού βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει με τους νόμιμους τρόπους, θα προσπαθήσει με άλλους τρόπους, οπότε γίνεται πιο σκοτεινός ο χαρακτήρας», είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή για τις Άγριες Μέλισσες.




Κλείνοντας, η Μαρία Πετεβή είπε: «Στεναχωριέμαι που θα τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες γιατί έχω αγαπήσει το ρόλο μου και φυσικά τους συναδέλφους μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !