Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κάνει promotion για προφυλακτικά σε κλαμπ»...

Άρης Κατσιφής
0

 


Έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους από το κοινό ηθοποιούς φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο 4».

Ο Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Όρκος» αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία στο θέατρο, στο πόσο ευεργετικά έδρασε στην ψυχοσύνθεσή του αλλά και στα χρόνια που έζησε ως άγριο νιάτο.

«Ήμουν αρκετά το παράδειγμα του ζην επικινδύνως. Με μηχανές, με γήπεδα, με είχαν συλλάβει για φθορές, εξακρίβωση στοιχείων. Κάθε μέρα αναρωτιέμαι πώς γλίτωσα από την άγρια εφηβεία» ανέφερε ο ηθοποιός.

Τα παιδιά του όπως εξομολογήθηκε του άλλαξαν ολόκληρη τη ζωή.

«Άλλαξα πολύ με τα παιδιά μου, άλλαξαν τα πάντα, έβαλα τον εαυτό μου 2-3 βήματα πίσω. Κινείται η ζωή μου γύρω από τα παιδιά, οποιεσδήποτε αποφάσεις παίρνω ακόμα και για τις δουλειές. Αν μια δουλειά μου στερήσει έναν μήνα διακοπές με τα παιδιά μου δεν θα την κάνω,  θα ζητήσω να μην χάσω τον χρόνο μαζί τους».

Από πολύ μικρός μπήκε στην αγορά εργασίας, δούλεψε κοντά στον πατέρα του στην οικοδομή από τα 16 του: «Πήγα να δω πώς ήταν η δουλειά του και του ζήταγα να πάμε μαζί, έπαιρνα χαρτζιλίκι».

Όσο για το ποια είναι η πιο περίεργη δουλειά από την οποία έχει περάσει αποκάλυψε: «Έχω κάνει promotion σε προφυλακτικά σε κλαμπ. Έμπαινε ο κόσμος και του έδινα προφυλακτικά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !