Open: Οι σκέψεις για την επόμενη μέρα

Χρήστος Παναγούλης
2


Δεν φαίνεται να εξετάζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο πώλησης του Open ή μεταβίβασης κάποιου ποσοστού ο Ιβάν Σαββίδης, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με τις typologies, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει διαμηνύσει ότι τουλάχιστον όσο είναι σε εξέλιξη διάφορες άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει τέτοια προοπτική. Κομβικό ρόλο βέβαια αναμένεται να παίξουν και οι επερχόμενες εκλογές, οι οποίες ενδέχεται να αλλάξουν ορισμένες ισορροπίες και να δρομολογήσουν εξελίξεις. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο βασικός λόγος που το MEGA πέτυχε και επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια σε αντίθεση με το OPEN (μιας και πέρυσι έκαναν και οι δύο σταθμοί 7αρια και 8αρια) είναι ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν από πάνω του και ασχολήθηκε προσωπικά με το μαγαζί του. Μιας και ο Ιβάν δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει σε αυτό το καλούπι καλύτερα να το πουλήσει και να το πάρει κάποιος άλλος που θα ασχοληθεί πιο σοβαρά και το κυριότερο, που θα πάψει να αναθέτει στους "καλύτερους" τη διοίκηση του καναλιού του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν 4 ώρες του καθημερινού προγράμματος, Δευτέρα-Παρασκευή, και 7 ώρες το Σαββατοκύριακο είναι αγορασμένες από τον Βρυώνη και το Epsilon και προβάλλεται telemarketing για την έξυπνη σκούπα, τη χτένα και την έξυπνη κρέμα τότε το κανάλι δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί ΠΟΤΕ. Στις παραπάνω ώρες προβολής των τηλεπωλήσεων η τηλεθέαση αγγίζει να 0%-0,9%. Αν δείτε έτσι καταστρέφεται η εκπομπή της Τσολάκη (που είναι ανεβασμένη με την κοινωνική ειδησεογραφία και πέφτει με το που μπει η Βατίδου να πουλήσει), η καθημερινή μεσημεριανή ζώνη στις 16:00 που έχει 30-45 λεπτά τηλεπωλήσεις και το late night στη 01:00, Δευτέρα με Κυριακή, που μετά την ξένη ταινία του 5% πέφτει στο 0% με 1-2 ώρες τηλεπωλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !