Έλενα Κατρίτση: Φλερτάρει με το OPEN

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Η Έλενα Κατρίτση αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπομπή «Προσωπικά», καθώς μετά από δική της απόφαση αποφάσισε πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συγκεκριμένη εκπομπή, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος Έλενα Κατρίτση έχει βολιδοσκοπηθεί από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το OPEN.

Από την ΕΡΤ στο OPEN η Έλενα Κατρίτση;

Η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται σε διαδικασίες ανανέωσης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την ΕΡΤ και την εκπομπή Προσωπικά, η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από πρωτοβουλία δικιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, Τηλεόραση, παρόλο που το διαζύγιο της με την Κρατική Τηλεόραση ακούγεται πως είναι βελούδινο, η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια είχε ενοχληθεί με τους ιθύνοντες τους σταθμού.

Οι λόγοι ήταν οι συνεχείς μετακινήσεις της εκπομπής αλλά και το μπάτζετ που συνέχεια μειωνόταν και αυτό επηρέαζε σε μεγάλο μέρος και την παραγωγή της εκπομπής. Το ίδιο περιοδικό αναφέρει πως το OPEN έχει κάνει κρούση συνεργασίας στην Έλενα Κατρίτση για την αξιοποίηση της στον ενημερωτικό τομέα.

youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !