MasterChef: Ο Γιάννος μοίρασε τα υλικά και οι περισσότεροι... τον «αγάπησαν»!

Άρης Κατσιφής
0


Μετά από την νίκη του Γιάννου στο πρώτο Mystery Box, παρακολουθήσαμε το πρώτο τεστ δημιουργικότητας της φετινής σεζόν. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μιας και η έκτη σεζόν δείχνει να είναι και εκείνη που κρύβει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef  παρακολουθήσαμε το πρώτο Mystery box για την φετινή σεζόν του διαγωνισμού, στο οποίο και νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννος, μιας και ήταν εκείνος, που κατάφερε να διαχειριστεί απόλυτα το στήθος πάπιας, που ήταν και το βασικό υλικό, που ο ίδιος είχε επιλέξει. Μετά από την νίκη του, σειρά είχαν τα πλεονεκτήματά του, τα οποία ήταν ιδιαίτερα. Εκείνος είχε την δυνατότητα αρχικά να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία με ασφάλεια από τον εξώστη, ενώ παράλληλα θα ήταν και εκείνος που θα μοίραζε τα τρία βασικά υλικά στους επόμενους παίκτες.

Ο Γιάννος είχε να επιλέξει ανάμεσα σε φρέσκο τόνο, τόνο σε κονσέρβα και ελαιόλαδο και τόνο σε παστράμι. Ο Γιάννος προσπάθησε να διαμοιράσει τα τρία υλικά ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, ενώ επέλεξε να μην φερθεί απόλυτα στρατηγικά. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι επέλεξε και να βοηθήσει κάποιους, που ήδη έχουν έρθει κοντά, αλλά και να δυσκολέψει ορισμένους, τους οποίους τους θεωρούσε πολύ δυνατούς. Συνολικά, ο παίκτης επέλεξε γενικώς να βοηθήσει τους παίκτες, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος είπε ότι σε γενικές γραμμές, οι παίκτες ήταν ικανοποιημένοι με τις επιλογές του αντιπάλου τους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !