Βλαβιανού: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ιδιόρρυθμος αλλά δεν έχει κυνηγήσει κάποιον εκτός θεάτρου»

0


H Νικολέτα Βλαβιανού, μίλησε στο Dot για τους ηθοποιούς που έπιασαν κορυφή και μετά εξαφανίστηκαν ενώ αναφέρθηκε και στο #metoo και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ ωραίο φρούτο και μου αρέσει να το τρώω, κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους γιατί μου αρέσει και έχω περάσει μια υπέροχη νεότητα στα 80s που με διαπότησε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τα τελευταία χρόνια αποφάσισα ότι θα πεθάνω στη σκηνή. Επειδή τα πράγματα και έρχονται εύκολα και δύσκολα σε εμένα, είμαι και λίγο ατίθαση ως άνθρωπος, έχω γλωσσάρα και προσπαθώ να το κόψω, γιατί δεν είναι όλα τα αυτιά έτοιμα να ακούν την πραγματικότητα. Εγώ δεν είμαι έτσι, λέω τη γνώμη μου».

«Η κατάσταση με τον κορονοϊό έκανε το στομάχι μου να πονάει. Ήμασταν όλοι στο θέατρο μην αρρωστήσει κανείς. Όσοι θέλουν να κάνουν εμβόλια ας τα κάνουν, εγώ είμαι υπέρ, αλλά αφήστε μας ελεύθερους και ό,τι είναι να πάθει ο καθένας να το πάθει. Αυτά τα τρία χρόνια νιώθω σαν να έχει περάσει μια εικοσαετία. Λένε πως είμαστε από τις γενιές που δεν περάσαμε πόλεμο, αλλά όποιος το ξαναπεί θα φάει πολύ ξύλο. Η κατάσταση αυτή πιστεύω ότι θα μας αφήσει πολλά κατάλοιπα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το κίνημα MeToo, απάντησε: «Ήταν αναπόφευκτο να έρθει, γιατί υπάρχει ατιμωρησία και δεν υπάρχει έλεγχος. Όλοι είχαμε αρχίσει να εγκλωβιζόμαστε στον εαυτό μας, δεν είχε ανοίξει αυτό το πράγμα να μπορώ να μιλήσω άνετα γι αυτό που μου συμβαίνει. Υπερβολές γίνονται όμως. Μας έχουν έρθει καταγγελίες τις οποίες δεν μπορείς να τις βάλεις μαζί με άλλες. Αν σου μιλήσει κάποιος άσχημα δεν είναι στον ίδιο βαθμό με τη σεξουαλική παρενόχληση. Από την άλλη βέβαια δεν υπάρχει μέτρο στο τι θίγει την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου. Είναι καλό που αρχίσαμε να μιλάμε.

Τα πράγματα κάνουν πάντα τον κύκλό τους. Είχε παραγίνει αυτό και φταίει η ατιμωρησία, τα κέντρα ελέγχου που δίνουν εξουσία σε λάθος ανθρώπους. Με το MeToo κανένας δεν είχε υπολογίσει στη δύναμη των social media. Παλιά για να μιλήσεις κάπου, όταν τα κανάλια και τα περιοδικά ήταν όλα υπό έναν έλεγχος, που οι ίδιοι άνθρωποι μεταφέρονταν, κανείς δεν σου άνοιγε την πόρτα για να μιλήσεις».

Για την κόρη της και αν δυσκολεύετηκε να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι ήταν βουνό να δουλεύω και να μεγαλώνω την κόρη μου. Είμαι γιαγιά αλλά δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Στην προσωπική μου ζωή τα πράγματα έχουν πάει πίσω. Θέλω να βρω για σύντροφο έναν πιλότο. Λένε ότι έχω κάψει πολλές καρδιές αλλά δεν είχα ποτέ τον χρόνο να ασχοληθώ. Οι σύντροφοί μου πάντα με ζήλευαν και η ζήλεια είναι ένα τέρας. Είναι πολύ ψυχοφθόρα για τον άνθρωπο που ζηλεύει. Εγώ αν ένιωθα ότι με κάνουν να ζηλεύω έφευγα, ένιωθα ότι δεν μου άξιζε».


Για τον Γιώργο Κιμούλη: «Τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά μαζί του. Είναι ιδιόρρυθμος αλλά δεν έχει κυνηγήσει κάποιον εκτός θεάτρου, να του το έχει κρατήσει μανιάτικο. Δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια, όμως όπως είπα, δεν έχει μέτρο η αξιοπρέπεια και η προσβολή του καθένα. Κάτι που μπορεί εμένα να με θίξει, κάποιον άλλον δεν τον θίγει. Εγώ δεν το έζησα αυτό με τον Γιώργο, πέρασα πολύ καλά. Μιλάμε βέβαια για πολλά χρόνια πριν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !