Μελίνα Κανά: «Ο Νίκος Παπάζογλου ήταν η αιτία που ξεκίνησα το τραγούδι... Τον εκτιμούσα πολύ...»

Άρης Κατσιφής
0

 


Η Μελίνα Κανά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για τον Νίκο Παπάζογλου, αλλά και για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και στο Στούντιο Αγροτικόν. 

Είναι μια από τις πιο σπουδαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα δυναμικό φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί ανά τα χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Μελίνα Κανά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Δυνατά" και μίλησε αναλυτικά με τον Κωστή Μαραβέγια για τη γνωριμία της με τον Νίκο Παπάζογλου όταν πρωτοξεκίνησε την πορεία της ως τραγουδίστρια μαζί του και για το πώς την τη μύησε στον κόσμο της μουσικής. Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε συγκινημένη για το Στούντιο Αγροτικόν της Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως από εκεί είχαν περάσει όλα τα σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, αλλά και για το γεγονός ότι και εκείνη ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι από εκεί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τα θυμάμαι με πολύ αγάπη και πολλή νοσταλγιά αυτά τα χρόνια. Από το Στούντιο Αγροτικόν έχουν περάσει πολλά ονόματα και σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού: από τις Τρύπες, μέχρι τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα. Όλη η σκηνή της Θεσσαλονίκης έγραφε τότε στο Αγροτικόν και ο Νίκος ήταν ο καλύτερος οικοδεσπότης. Ο Νίκος έκανε ολόκληρη σχολή με την μουσική και τον ήχο του, αλλά ήταν και καίρια η γνώμη του για αυτό που έκανε. Σεβόμουν τη γνώμη του και την άποψή του. Θυμάμαι τόσα πράγματα που είχαμε περάσει εκεί."

"Τότε ήταν τα πρώτα μου βήματα στο κομμάτι της μουσικής. Πριν γνωρίσω τον Νίκο Παπάζογλου σπούδαζα φιλοσοφική. Εκείνος ήταν η αιτία που ξεκίνησα το τραγούδι. Με είχε πάρει μαζί του σε μια περιοδεία, όπου έλεγα δυο τραγούδια και έκανα και δεύτερες φωνές. Έτσι ξεκίνησα και μετά ήρθαν και τα υπόλοιπα. Ήμουν τόσο χαρούμενη από όλο αυτό που συνέβαινε τότε."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !