Με εκπομπή στην τηλεόραση ο Φοίβος Δεληβοριάς

Χρήστος Παναγούλης
5


Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ βρίσκεται ο Φοίβος Δεληβοριάς, προκειμένου να αναλάβει εκπομπή στην δημόσια τηλεόραση. Σύμφωνα με τις typologies, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θέλουν να μεταφέρουν στην μικρή οθόνη μία εκπομπή εμπνευσμένη από τις παραστάσεις του επιτυχημένου δημιουργού (π.χ Ταράτσα του Φοίβου), στις οποίες θα εμφανίζονται και αρκετοί καλλιτέχνες ως guest. Μάλιστα, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα θετικό και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει σύντομα συμφωνία. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι πόσες παρεμφερείς μουσικές εκπομπές μπορεί να χωρέσει στο πρόγραμμα της η ΕΡΤ, αφού ήδη καλύπτει την συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος με το «Μουσικό Κουτί», αλλά και το «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα. Είπαμε ναι στην ποιότητα, αλλά πόσο πια να αντέξουμε? Και Μαραβέγιας, και Πορτοκάλογλου, και Μόρφη, και Δεληβοργιάς. Κάπου όπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:30 μ.μ.
    Δεληβοριάς γράφεται το όνομά του. Και χίλιες φορές Πορτοκάλογλου και Μόρφη, που μέχρι στιγμής έχουν κάνει ιστορικές εκπομπές (πχ με την Φαραντούρη), παρά survivor και φάρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκιο έχεις που με διόρθωσες στην ορθογραφία, αλλά από που προκύπτει ότι ο Δεληβοριάς είναι καλύτερος από άλλους τραγουδιστές ή παρουσιαστές. Και στην τελική γιατί να κάνει εκπομπή ο Δεληβοριάς και όχι ο Τσαλίκης για παράδειγμα. Ή οποιοσδήποτε πιο εμπορικός καλλιτέχνης. Και επίσης πόσες μουσικές εκπομπές χρειάζονται σε ένα κανάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:10 π.μ.
    Εντάξει άλλο να έχεις πει το ''εκείνη'' και άλλο να έχεις πει το ''ο τελειος ο αντρας, ο σωστος'', έχει μία διαφορά. Αλλωστε πρόκειται για μουσική εκπομπή, όχι τηλεπαιχνίδι ή magazino, και πρέπει να ακουστεί καλή μουσική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα ο Τσαλίκης θα κάνει αυτό με τις φάρσες στον ALPHA. Πόσα να κάνει? Μια χαρά είναι ο Δεληβοριας. Ειδικά για την ΕΡΤ,που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !