Θάνος Πετρέλης κατά Ρουβά: «Και μόνο ότι βγήκε στη Σίσσυ, σημαίνει ότι ήθελε να το πει»

0



Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ απάντησε και για τους συναδέλφους του που πάνε κριτές σε talent show.

«Σίγουρα είναι η άποψή του αυτή. Βάζω τελεία εκεί. Από εκεί και πέρα θεωρώ προσωπικά πια ότι η τοποθέτηση αυτή ήταν λάθος. Άσχετα με το τι σχέση μπορεί να είχαν, αν ήταν επαγγελματικής φύσεως ή ακόμη και φίλοι να ήταν, δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε.

Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά. Και επειδή ο Σάκης δεν κάνει και πολλές εμφανίσεις, μόνο ότι έκανε αυτή την εμφάνιση στη Σίσσυ για να πει για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι ήθελε να το πει. Ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του κατηγορούμενου», είπε ο Θάνος Πετρέλης για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.



Ο Θάνος Πετρέλης αναφέρθηκε στη συνέχεια και στα talent shows και του τραγουδιστές που αναλαμβάνουν θέση κριτή: «Θα έκανα ένα Fame Story με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο τιμόνι και επιτροπή παιδιά που βγήκαν από talent show. Οι τραγουδιστές που πάνε και γίνονται κριτές το κάνουν ως αρπαχτή, για να πληρωθούν και να προμοτάρουν τον εαυτό τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !