Ευρυδίκη: Αποκαλυπτει πως την φωνάζουν τα παιδιά του Γιώργου Θεοφάνους και της Βίλλυ

0




Στην εκπομπή Ελένη και την Δέσποινα Τσόκου μίλησε η Ευρυδίκη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους μετά τον χωρισμό, κάνοντας και κάποιες αποκαλύψεις για την σύζυγό του δημιουργού, Βίλλυ, και τα παιδιά τους.

«Εννοείται πως όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή δεν ήμουν έτοιμη, δεν το σκεφτόμουν, δεν ήταν κάτι που το περίμενα. Πίστευα ότι ήμουν πάρα πολύ μικρή και εκεί ήταν που ένιωσα ότι πρέπει να ωριμάσω, να σταθώ στα πόδια μου, να γίνω υπεύθυνη. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου. Από τη μια ήταν η μουσική, η δουλειά μου που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν τα πάντα για μένα. Από την άλλη, ήταν το μωρό μου πια που είχε γίνει όλος ο κόσμος για μένα. Αισθανόμουν τύψεις, ενοχές. Μέχρι να καταφέρω να βρω την ισορροπία ήταν όλο αυτό πολύ βασανιστικό, αλλά τα κατάφερα.

Επειδή ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε, έκανε άλλα τρία παιδιά, ένιωθα εγώ πάντα την ανάγκη να του δίνω στο σπίτι μας όλη την προσοχή, ήταν ο γιος μου, ο μονάκριβός μου. Από την άλλη όμως, ένιωθα και ήσυχη γιατί ήξερα ότι ίσως αυτό που του έλλειπε από το δικό μας σπίτι, το έπαιρνε από τον μπαμπά του», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πάντα αντίθετη όταν έβλεπα ανθρώπους που χωρίζουν να κρατάνε αποστάσεις και να παύουν να είναι οικογένεια. Αυτό πρέπει να το κρατάμε και με κάποιο τρόπο να το επιβάλλουμε στους καινούργιους μας συντρόφους. Αυτό έκανα από τη δική μου πλευρά γιατί εγώ είχα ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη δεμένη οικογένεια. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν ήταν μικρά τα παιδιά του Γιώργου και της Βίλλυ, η ίδια η Βίλλυ έλεγε στα παιδιά: η μαμά Ευρυδίκη», αποκάλυψε η Ευρυδίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !