Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: Εκτός «αέρα» και η εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη...

Άρης Κατσιφής
0


Εκτός «αέρα» και η εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη μετά την απόφαση του καναλιού να δώσει προτεραιότητα στις εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Η συνεργάτιδα της εκπομπής, Νάνσυ Παραδεισανού, με ποστ στο Instagram ενημέρωσε σχετικά όπως νωρίτερα είχε κάνει και η Ελένη Τσολάκη, αφού ούτε το Open Weekend μεταδόθηκε λόγω της έκτακτης επικαιρότητας.

Σκυτάλη από την Φαίη Μαυραγάνη πήρε το δελτίο ειδήσεων οπού κάνει συνεχή ενημέρωση με απευθείας συνδέσεις από το μέτωπο του πολέμου.

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν τον πόνο και τη θλίψη στη θέα αυτών των εικόνων και των στιγμών που ζούνε οι συνάνθρωποί μας στην Ουκρανία. Σήμερα το Open Weekend δε θα βγει στον αέρα. Δε χωράει χαμόγελο μέσα σε τόση δυστυχία. Η προσευχή μας είναι μαζί σας. Ο Θεός να είναι μαζί σας» έγραψε η Ελένη Τσολάκη στο Instagram λίγο πριν την ώρα έναρξης της εκπομπής της στο Open σήμερα το πρωί ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», σημείωσε: «Δεν θα είμαστε σήμερα στην παρέα σας λόγω έκτακτης επικαιρότητας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !