Δεν θα είναι του χρόνου στην τηλεόραση ο Γιάννης Μπέζος!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ο Γιάννης Μπέζος έχει συνδέσει το όνομα του με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής μυθοπλασίας. Ποια είναι τα μελλοντικά του πλάνα και γιατί δεν πρόκειται τον δούμε σε κάποια σειρά τη νέα σεζόν.

Στα πλαίσια της θεατρικής παράστασης ‘Αινιγματικές Παραλλαγές’, η οποία ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στο Πρωινό του ANT1.

Εκεί, εκτός από την παράσταση, ο Γιάννης Μπέζος δέχτηκε ερωτήσεις και για την ελληνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα για σειρές μυθοπλασίας: «Το ‘άνθιση’ της μυθοπλασίας είναι σχετικό. Σίγουρα υπάρχουν πολλές σειρές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Όσον αφορά την δική του παρουσία, ανέφερε «Δεν ξέρω αν θα συνεχιστούν τα ‘Ξένα Χέρια’, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα δεν θα είμαι εγώ. Έχω αποφασίσει να μην εργαστώ για ακόμα έναν χρόνο στην τηλεόραση, σε σειρά μυθοπλασίας. Δεν έχει ενδιαφέρον για μένα να είμαι συνέχεια, κάθε χρόνο, στην τηλεόραση. Τώρα έχω 4,5 χρόνια συνεχόμενα πάλι. Παράλληλα έχω να κάνω και κάποια θεατρικά οπότε δεν μπορώ να τα συνδυάσω όλα αυτά».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !