Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

0

 


Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Πρωινό προκάλεσαν αίσθηση, με την Φαίη Σκορδά να «εκρήγνυται» στον αέρα. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε τα εξής:

«Έγινα μάρτυρας ηθοποιού πρώτης γραμμής, η οποία προκαλούσε έναν ηθοποιό ή στο να την κοιτάξει ερωτικά είτε να την ακουμπήσει. Η συγκεκριμένη ηθοποιός θα μπορούσε να είναι στο καμαρίνι της και να κάνει ό,τι θέλει. Προτιμούσε να είναι στον διάδρομο, σε έναν καθρέφτη σχεδόν γυμνή, με ένα εσώρουχο που είτε το φορούσες είτε όχι, ήταν το ίδιο το αποτέλεσμα. Έβλεπα όλους τους άνδρες να περνούν από εκεί και να κάνουν στάση για να την χαζέψουν γιατί είναι πολύ ωραία ηθοποιός με πολύ ωραίο σώμα.

Η συγκεκριμένη ηθοποιός αυτή τη στιγμή πρωτοστατεί στο κίνημα του #metoo. Μίλησα με τον καταγγελλόμενο και κατάλαβα ότι ίσως να μην ήταν έτσι τα πράγματα. Από ό,τι μου εξήγησε η άλλη πλευρά, υπήρξε από πίσω κάτι το οποίο πυροδότησε όλο αυτό. Έκανε τον άλλον να πιστέψει ότι θα υπήρχε θετική ανταπόκριση σε αυτό που ήθελε να κάνει. Ίσως τελικά και τότε να προκάλεσε ένα κομμάτι αυτού που καταγγέλλει».


Η Φαίη Σκορδά, έξαλλη, είπε στον αέρα: «Εάν θέλει μια γυναίκα να παίξει με τη σεξουαλικότητα και τη θηλυκότητά της, ακόμα και να ξεκινήσει κάτι, θα λέμε πάλι τα αυτονόητα; Όταν έχει γίνει μια κουβέντα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο και έχουν γίνει όλα αυτά, συνεχίζουμε σήμερα να λέμε τα ίδια πράγματα; Και τελευταία στιγμή να θέλει να σταματήσει και η γυναίκα και ο άντρας, για να γίνει τέτοιου είδους σχέση χρειάζονται δύο άτομα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !