Τα ιδιαίτερα σχόλια του «Καλύτερα δεν γίνεται» για την αναφορά του Ρουβά στον Λιγνάδη!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στη Σίσσυ Χρηστίδου και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στο «Καλύτερα δε γίνεται», έπαιξαν το απόσπασμα και σχολίασαν τα όσα άκουσαν,.

«Αυτό που είπε ο Σάκης ότι “όλοι βάζουμε το χεράκι μας για να μας συμβούν κάποια πράγματα”, προφανώς και ελπίζω να εννοεί τον Λιγνάδη», σχολίασε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και τον λόγο πήρε ο Θάνος Καλλίρης:

«Συμφωνώ με τον Σάκη, σε αυτό που είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι χρίζουν βοηθείας. Είναι μια αρρώστια, ένας εθισμός. Ο Σάκης, όταν συνεργάστηκε μαζί του, ήταν τυχερός, γιατί δεν ήταν ούτε ανήλικος, ούτε χαμίνι της περιοχής».

Η Ναταλία Γερμανού πήρε ξανά τον λόγο για να πει: «Δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυσμασού με τον δάσκαλο, μέντροα που γνώρισε στις Βάκχες, όπως δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες και κρατάνε συναισθήματα αγάπης. Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκο, είναι δικαίωμά τους».

«Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστοφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !