Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη: «Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος»...

Άρης Κατσιφής
0

 


Έπειτα από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος επέστρεψε δυναμικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ο όρκος» και με αυτή την αφορμή έδωσε το «παρών» στην εκπομπή «Στούντιο 4» σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Ανήκει στους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του αλλά ο ίδιος δεν παρέκκλινε ποτέ από το χαμηλό προφίλ που υιοθέτησε ήδη από το ξεκίνημά του.

Το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε σε πολλές τηλεοπτικές στιγμές του «Τέλος εποχής», «Η Ζωή Μας Μια Βόλτα, «Αέρινες Σιωπές», «Καρυωτάκης» κ.ά.

Φέτος ενσαρκώνει έναν σκοτεινό ήρωα, τον  εφοπλιστή Χάρη Ζαφείρη στην αστυνομική σειρά της κρατικής τηλεόρασης.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο θα επιθυμούσε μία ζωή άνετη και πολυτελή ζωή.

«Είμαι τυχερός άνθρωπος γιατί έχω ζήσει καταπληκτική ζωή γιατί έχω φίλους. Δεν έχω καμία ευθύνη, κανένα άγχος και περνάω υπέροχα τώρα. Βέβαια τώρα τους λυπάμαι γιατί βλέπω τι τραβάνε. Αυτοί που τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι είναι αυτοί που είχαν το πολύ χρήμα, αυτοί που είχαν το πολύ χρήμα έχουν αποτρελαθεί. Περνάω τη ζωή που θέλω να περνάω, ζω και τη χλιδή όποτε μου παρουσιάζεται αλλά δεν θα ήθελα πολλά χρήματα».

Ιδιαίτερα ήταν τα όσα είπε για τον πατέρα του. Όπως εξομολογήθηκε οι σχέσεις τους ήταν ιδιόμορφες καθώς ήταν ένας άνθρωπος σκληρός που δύσκολα εξέφραζε αγάπη.

«Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος που δύσκολα εξέφραζε αγάπη και τρυφερότητα. Αυτό είχε τα θέματά του, αλλά την ίδια στιγμή με δυνάμωσε κιόλας. Δεν νιώθω πια ούτε θυμό, ούτε οργή, μόνο αγάπη.

«Ο πατέρας μου δεν με έχει δει ποτέ να παίζω στο θέατρο. Δεν τον προσκάλεσα να έρθει στο θέατρο. Δεν το κάνει πια από άρνηση, ίσα ίσα που καμαρώνει με τους φίλους του στο καφενείο. Το κάνει απλά επειδή δεν του περνάει από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται να πάω να το δω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !