Ξεσπά η Κατερίνα Δαλάκα - «Με απείλησε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι»

Χρήστος Παναγούλης
0


Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα. Η αθλήτρια απάντησε για τα μηνύματα μίσους που έλαβε, λόγω της καταγγελίας περί βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αφού κάποιοι ενέπλεξαν και το όνομα του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου.


Σε αυτή την ιστορία ενεπλάκη στην αρχή από κάποιους και το όνομα του συντρόφου σου, Δημήτρη Φιντιρίκου.

Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω  μόνο για τον Δημήτρη, αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Αε σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του.


Έγινες δέκτης αρνητικών μηνυμάτων λόγω της σχέσης σας;

Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα, μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χώρεσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι». Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για μένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τους έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τέτοιο μίσος απέναντί μου;


Αν εσύ έλαβες τέτοια μηνύματα, στον Δημήτρη τι έστελναν;

Δεν μπορείτε να φανταστείτε! Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως.


Ο Δημήτρης πώς αντέδρασε;

Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η αλήθεια πάντα στο τέλος θα λάμψει. Ο Δημήτρης είναι δυνατός χαρακτήρας και ξέρει να παλεύει.


Είπες πριν ότι δέχτηκες απειλές. Φοβήθηκες ότι κάποιος μπορεί να κάνει κακό σε σένα ή την οικογένειά σου;

Φυσικά και έχω ταραχτεί με όλα αυτά. Και στο κινητό μου έχω καταγεγραμμένα όλα τα μηνύματα αυτών που με έχουν απειλήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !