Σασμός: Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του

0


Σασμός, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Σασμός, Επεισόδιο 84 – Τρίτη 1 Φεβρουαρίου – Η Στέλλα επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Αστέρη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Η Θοδώρα εξομολογείται στη μητέρα της τις ενοχές που την βαραίνουν.

Η Θοδώρα λέει στη μητέρα της, την Άννα,  ότι θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο  για τον φόνο του Πέτρου. Η μητέρα της βλέπει πόσο πολύ αγαπούσε τον Πέτρο και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Της υπενθυμίζει επίσης πως στάθηκε δίπλα στο Γιώργη όταν αυτός τους είπε ότι χρεοκόπησε και της μιλάει για την ανησυχία του Μανόλη.

Η Θοδώρα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητάει για πρώτη φορά από τη μητέρα της να πει στον Μανόλη να την επισκεφτεί. Ο Άγγελος πηγαίνει να πάρει τη λύρα του Πέτρου και ανακαλύπτει ότι η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, να παραμείνει στο χωριό όσο κρατάει η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών και να πηγαίνει στο αλουμινάδικο για να βοηθήσει τον Μαθιό στη δουλειά.




Η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !