Τζούλια Νόβα: «Μου είπε ότι πρέπει να του κάθομαι για να κάνω δική μου εκπομπή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν ενάμιση χρόνο. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, της είπαν πως για να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση, θα πρέπει να… κάτσει στο χορηγό της.

«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουμε δουλειά μαζί, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και μου έλεγε «για να πάρεις δική σου εκπομπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούμε έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει και εσύ να του… κάθεσαι. Έτσι θα πάρεις δική σου εκπομπή. Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν»», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Έγινε χαμός, θύμωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα με αυτό το πράγμα που μου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Του είπα «αυτό που μου πρότεινες, να το ξεχάσεις. Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο». Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, γιατί αυτός τσαντίστηκε που αντέδρασα έτσι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !