Το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Δεν της πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα τον τελευταίο καιρό για την Κατερίνα Καραβάτου. Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά από 12 χρόνια, ενώ η αγαπημένη της μητέρα «έφυγε» από τη ζωή στα τέλη Οκτώβρη. 

Αλλά και το 2022 δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για εκείνη, καθώς πριν λίγο διάστημα  βυθίζστηκε ξανά στο πένθος εξαιτίας του θανάτου της αγαπημένης της θείας Αρτεμούλας. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αντιμετωπίζει και προβλήματα όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «Τι λες τώρα» στη μεσημεριανή ζώνη του Μega, έχουν κάνει το κανάλι να μην επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καραβάτου. 

Όλα δείχνουν πως η συνεργασία τους θα τελειώσει στα τέλη της σεζόν, παρά το γεγονός πως η Κατερίνα ήταν το δυνατό μεταγραφικό πουλέν το Mega πριν λίγους μήνες. Το παρασκήνιο αναφέρει πως υπάρχουν παράπονα και απο τις δύο πλευρές. Η παρουσιάστρια θεωρεί πως δεν τη στηρίζουν αρκετά με πρωτογενές υλικό και ονόματα πρώτης γραμμής του καναλιού για συνεντεύξεις καιο σταθμός έχει δυσαρεστηθεί με την απάθεια που εκείνη επιδεικνύει κάθε φορά που στις συσκέψεις τίθεται το ζήτημα της χαμηλής τηλεθέασης.

Μετάνιωσε που δεν είπε το «ναι» στον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως μετάνιωσε που απέρριψε την πρόταση του ΑΝΤ1 το Καλοκαίρι να παρουσιάσει το «Game of chefs», στο οποίο τελικά είδαμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μπορεί να είδε ότι το ριάλιτι μαγειρικής δεν πήγε καλά, όμως θα έμπαινε στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και θα ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να την αξιοποιήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Τώρα, μετά τις κακές επιδόσεις του «Τι λες τώρα», η πόρτα στο Μαρούσι δεν φαίνεται να ανοίγει ξανά. 

Μεταγραφή στο OPEN;

Η διάθεση του Mega να μην ανανεώσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καραβάτου έχει ενεργοποιήσει τον ανταγωνισμό που θα την ήθελε στο δυναμικό του. Έτσι, ο Γιάννης Λάτσιος που ανήκει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα στο OPEN επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί της την επόμενη σεζόν. Οι δυο πλευρές, εξάλλου, διατηρούν αψογες σχέσεις και ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες πρώτες κρούσεις. Κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, εκεί που φέτος βλέπουμε τη Μπέττυ Μαγγίρα με το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». 

Πηγή: Περιοδικό "Εγώ"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !