Breaking News

Νίκος Μουρατίδης για Σάκη Ρουβά: «Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του»


Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό.

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη. Από τα βραβεία Κύπρου που πήγε να παρουσιάσει κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το το ότι τραγούδησε το Άξιον Εστί, από το ότι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο και το ανεβάζει κάνοντας διαφήμιση. Μετά από κράξιμο την κατέβασε.

Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα που τραγούδαγε μέχρι και δωρεάν έμαθα για να μην κλείσει και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει να κάνει καιρό τραγουδιστική επιτυχία. Ή επίσης αυτό που έγινε με τη συναυλία στον Λυκαβηττό την Πρωτοχρονιά… Και δεν βγαίνει να απαντήσει… Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την εικόνα του και για την καριέρα του».

Σχετικά με όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Παρασκευή γίνεται η δίκη του Λιγνάδη, το Σάββατο βγαίνει στην τηλεόραση ο Σάκης και λέει νεράκι αυτά που είχε να πει. Μου έκανε εντύπωση που η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και σκέφτομαι ότι όλο αυτό μήπως είναι ενορχηστρωμένο. Το ότι βγήκε να τον υποστηρίξει μεγάλο φάουλ, γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα.
Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται; Γιατί βγήκε τη συγκεκριμένη μέρα να πει ότι είπε; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες και λάθη».

2 σχόλια

maria13 είπε...

Ενώ εσύ που παλεύεις να μείνεις στην επικαιρότητα κράζοντας όσους δουλεύουν, μεγάλη επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός. Και λίγα λάθη ανέφερε, υπάρχουν κι άλλα. Από 2013 και κάτω ο Ρουβάς τα έκανε ΟΛΑ λάθος. Και δεν είναι αφέλεια, είναι αλαζονεία επειδή είχε τις πλάτες του συστήματος. Έχτισε με πολλή δουλειά μέχρι το 2012 μια καριέρα κορυφαίου ποπ σταρ και από όταν 40αρισε αρχισε κάτι σπασμωδικές κινήσεις ανεξήγητες.

Πρωταγωνιστής σε αρχαίο δράμα χάρη στον φίλο του τον Λιγνάδη, αστείες ερμηνείες στο ''Άξιον Εστί'', τηλεπαρουσίαση εκπομπών χωρίς να έχει καν ευφράδεια λόγου, γελοία σκηνοθετημένα βιντεάκια ''έχουμε όλοι περάσει δύσκολα'' στο δημοψήφισμα του 2015, η υπόθεση με τα 200.000 ευρω για να τραγουδήσει 13 λεπτα σε μια ανευρη φιέστα του Μπακογιάννη χωρίς κοινό, οι τραγικές δηλώσεις για Λιγνάδη από το πουθενά τις μέρες που αρχιζε η δικη του κτλ κτλ κτλ... Κι από τραγούδια, ως επι το πλείστον μπούρδες εδώ και μια δεκαετία περίπου.

Είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα ποπ σταρ που περνάει τα 40 και τον παρασέρνει το άγχος του να μείνει στην επικαιρότητα με κάθε πιθανό τρόπο.