«Ανοιχτά»: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Βαγγέλη Περρή

Χρήστος Παναγούλης
0


Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN, τον Βαγγέλη Περρή και τα λένε όλα Ανοιχτά. 

Ο Βαγγέλης Περρής μιλά για τα παιδικά του χρόνια στη Σύρο, τις σπουδές στην Ιταλία καθώς και για την απόφαση του να μετακομίσει στην Αθήνα, έτσι ώστε να ασχοληθεί με τα «media». Περιγράφει την πορεία του από το ξεκίνημά του, μέχρι να καταφέρει να στήσει τελικά μερικές από τις πιο πετυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.  

Με την απόλυτη ειλικρίνεια που τον διακατέχει και το αστείρευτο χιούμορ του, διηγείται ιστορίες από τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και με τον αείμνηστο φίλο του και συνεργάτη Θέμο Αναστασιάδη. 

Ο Βαγγέλης ανοίγει την καρδιά του και αναφέρεται στο χαμό του Θέμου αλλά και στην δική του αντίδραση τις πολύ δύσκολες και επώδυνες τελευταίες στιγμές. 

Ακόμα, σχολιάζει τις τωρινές συνεργασίες του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αλλά φυσικά και με Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και στην απουσία του Νίκου Μαστοράκη από τα τηλεοπτικά δρώμενα. 

Αναφέρεται στις κακοποιήσεις που συνέβησαν στον θεατρικό χώρο και εξοργίζεται με την υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου λέγοντας ουσιαστικά πως αισθάνθηκε προδομένος, καθώς «τον είχαμε βάλει στο σπίτι μας». 

Στη συνέχεια, μιλά για πρώτη φορά για τα παιδιά του που τον κάνουν περήφανο για όλα όσα έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν. 

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της, με την Αθηναΐδα Νέγκα, την Τζένη Μελιτά και τον Θανάση Πάτρα να αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Βαγγέλη.  

Ο δαιμόνιος τηλεοπτικός δημιουργός, παρουσιαστής αλλά και σκιτσογράφος παίζει με τις «ρακέτες»  της Αννίτας στο Ανοιχτά για να καταλήξει στον ιδανικό παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης...ενώ δεν παραλείπει να ξεδιπλώσει και το τραγουδιστικό του ταλέντο για πρώτη φορά... που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».


   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !