Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γι’ αυτό συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη

0



Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όσον αφορά στο δικαστήριο δεν έχει να κάνει με αυτά που κατήγγειλαν η Άννα Μαρία, η Πηνελόπη και η Λένα. Έχει να κάνει με άλλες καταγγελίες που είναι ποινικό δικαστήριο. Το κομμάτι αυτό έχει συζητηθεί, υπήρχε μια διαδικασία που προχωράει στο ΣΕΗ που έχει να κάνει με τη διαγραφή από το Σωματείο. Καμιά φορά μπερδεύεται ο κόσμος», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε στη συνέχεια: «Δέχτηκα πολύ έντονη και εύλογη κριτική επειδή συμμετείχα στην ίδια σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν ένας ηθοποιός καλείται να παίξει στην τηλεόραση και όχι σε έναν θίασο συνήθως δεν γνωρίζεις όλο το καστ. Σε καλούν σε μια δουλειά σου λένε για το σενάριο, τα χρήματα κλπ.

Όταν έκανα τη συζήτηση δεν υπήρχε το όνομά του. Όσο πλησιάζαμε προς τα γυρίσματα μας το είπαν. Εγώ γνώριζα την υπόθεση, ήμασταν όμως στο απόλυτο lockdown το δεύτερο, χωρίς δουλειά, η γυναίκα μου με ένα μωρό παιδί, τα θέατρα κλειστά και έπρεπε να δουλέψω. Τα αποφασίσαμε, τα βάλαμε κάτω ως οικογένεια και από εκεί και ύστερα πήγα να δουλέψω».


«Δεν σκοτωθήκαμε, δεν παίξαμε μπουνιές. Τώρα το τι συζητήθηκε μεταξύ εμού και του κ. Φιλιππίδη είναι άλλη ιστορία και θα μείνει για εμάς. Είναι βασικό να τονίσω ότι αυτή η συνεργασία έγινε όταν δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν οι καταγγελίες. Κάναμε απλά τη δουλειά μας.


Ήταν πάρα πολύ δύσκολο κι ήταν ακόμη πιο δύσκολο όταν ήρθε η στιγμή… Ούτε καν το σκέφτηκα γιατί κάποιοι άλλοι το σκέφτηκαν, σταμάτησαν ανθρώπους από το να κάνουν καταγγελία», είπε κλείνοντας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !