Και το Καλοκαίρι οι «Συμπέθεροι»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


 Αυτό και αν είναι θεατρική έκπληξη! Η κωμωδία της χρόνιας, όπως την χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι , η αγαπημένη σε όλους μας σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» θα συνεχίσει να μας χαρίζει στιγμές άφθονου γέλιου και το καλοκαίρι, αλλά αυτή την φορά όπως πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από την θρυλική παραστάτη δια χειρός Ρέππα – Παπαθανασίου, κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Όπως μας αποκάλυψε και ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, Άλφρεντ, κατά κόσμο Ντάνιελ Νούρκα σε συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στο youfly, «Θα πάμε περιοδεία τους Συμπέθερους, το καλοκαίρι». Η θρυλική παράσταση μετά από την επιτυχία που σημείωσε πριν από χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 2008 μέχρι το 2012 όπου παιζόταν σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας αλλά και στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφει με το βασικό δίδυμο να παραμένει το ίδιο καθώς και ο Ντάνιελ Νούρκα αλλά και η Τζένη Καζάκου θα παραμείνουν πιστοί στους ρόλους τους.


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελπίζω οι Συμπέθεροι να γίνουν σαν το Κωνσταντίνου και Ελένης και το καφέ της Χαράς να τους βλέπουμε σε επανάληψη για να περάσει και η ωρίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε καν. Αυτή είναι μια σαχλή σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον 9:57. Όχι για συνεχόμενη επανάληψη βέβαια (γιατί αυτό δεν μου αρέσει για καμία σειρά) αλλά ότι κρατάει καλή παρεούλα είναι γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορυφαίο νέο!
    Οι Συμπέθεροι με τις ατάκες που έχουν γελάς από τα πρώτα δευτερόλεπτα και η ναυαρχίδα των ηθοποιών (Αντωνόπουλο-Πιτσούλη-Γεωργιάδου-Λεκάκη-Γουλιελμάκη) πέρα από το αν είναι σαχλή η όχι σαν σειρά μόνο και μόνο για τους κορυφαίους ηθοποιούς κάθεσαι και την βλέπεις.
    Όσο για τις επαναλήψεις κυρίως όπως χτυπάνε με Κωνσταντίνου και Ελένης στον Αντ1 δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση να το κάνουν έτσι.Μονο καλοκαίρι προτιμώ που δεν έχει σχεδόν τίποτα να δω και ας είναι και 4-5 φορές την εβδομάδα δεν με χαλάει και αν θέλω πάω στα web των καναλιών να δω μιας κι εκείνη την ώρα μπορεί να βλέπω κάτι άλλο η λείπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσεις εδω μέσα διαβάζετε τα άρθρα,ξέρετε ελληνικα;ή μόνο να χατε να λέγατε;Περιοδεία θα πάνε με το θέατρο.Τι επαναλήψεις στην τηλεόραση λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !