Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Μουτσινά – «Δεν θέλουμε αποστειρωμένους παρουσιαστές»

2


Με αφορμή τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τα απαράδεκτα μηνύματα που δέχτηκε στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη και τη στήριξη της στον παρουσιαστή.


«Συμφωνώ 100% μαζί του, πέραν του ότι τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, αν δεν ήταν ο Νίκος μπορεί να μην ήμουν κι εγώ εδώ σήμερα, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με το ότι τα δύο τελευταία χρόνια, μέσα από μία άκρως ψυχαγωγική εκπομπή, δεν με αφορούν τα νούμερα, δεν με αφορά τίποτα, ο Νίκος τοποθετείται και τοποθετείται όσο όσο, για πολύ σημαντικά ζητήματα, βάζοντας και τον εαυτό του μέσα. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα, την προσωπική του ζωή την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προστατευμένη. Αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μέσα από μία σατιρική και ψυχαγωγική εκπομπή, να μπορείς να περάσεις με τέτοιο τρόπο πολύ δυνατά μηνύματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:


«’Ενα μεγάλο μπράβο  γι αυτό, είναι πολύ λίγοι οι παρουσιαστές που καταφέρνουν και το κάνουν στην ελληνική τηλεόραση, δεν θέλουμε αποστειρωμένους παρουσιαστές. Για εμένα τέτοιοι παρουσιαστές είναι παράδειγμα και υπόδειγμα, όχι παρουσιαστές που δεν μιλάνε ποτέ για την προσωπική τους ζωή και αποστασιοποιούνται και έχουν πουλήσει τη ζωή τους στα περιοδικά, αλλά οι ίδιοι δεν μιλάνε μέσα από την εκπομπή και δεν παίρνουν θέση. Θέλουμε αυτούς τους παρουσιαστές, σαν τον Νίκο Μουτσινά και σε αυτήν την κατηγορία ανήκω και εγώ και πέρα από την ψυχαγωγία και τις ωραίες εικόνες στο Instagram, να περνάμε και μηνύματα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και εγώ»

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είπε η πλέον αποστειρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε η παρουσιάστρια που είχε στην εκπομπή της την ενότητα σούπερ Κατίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !