Νένα Μεντή: «Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω, έχω γνώμη για συγκεκριμένους ανθρώπους»

0



Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Νένα Μεντή στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Η δημοφιλής ηθοποιός πήρε θέση, μέσα σε όλα, για το ελληνικό #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νένα Μεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω μιλήσει καθόλου και ούτε θα μιλήσω. Όχι γιατί δεν έχω γνώμη και στάση και πίκρα μεγάλη, θα πω ότι άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου. Τίποτα άλλο. Κάποιοι είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω, με κάποιους έχω δουλέψει μαζί τους, για κάποιους ξέρω και για άλλους όχι».

«Όμως αυτό που κάθεται μέσα στον άνθρωπο και σε αυτό που λέμε ψυχή, μυαλό, ανάγκες, έρωτα, απαγορευμένο, ενοχές, κατεστημένο, εξουσία, κατάχρηση εξουσίας… Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω. Δεν είναι δικά μου στοιχεία, δεν τα ακουμπάω και δεν είναι βιωμένα. Έχω γνώμη, έχω γνώμη και για συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί τους ξέρω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πριν γίνουν τα δικαστήρια».




«Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Είναι και κρίμα, μια ζωή έχουμε να ζήσουμε και δεν ξέρουμε και πότε θα τελειώσει. Ας κρατηθούμε λίγο» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !