Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο έρωτας παίζει βασικό ρόλο στη ζωή μου»...

Άρης Κατσιφής
0


Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μία σικάτη γυναίκα, υπέροχη μαμά και μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτα στη ζωή της και αν θα ήταν διατεθειμένη να φτιάξει ξανά τη ζωή της με έναν νέο σύντροφο.

Υπάρχει κόσμος που σας σταματάει στο δρόμο και σας μιλάει για παλιότερες επιτυχίες σας;

Ναι βέβαια και είναι κάτι πολύ συγκινητικό αυτό, το να λαμβάνω την αγάπη του κόσμου. Ακόμη και για τη σειρά του MEGA «Η ζωή που δεν έζησα» μου μιλούν ακόμη. Θυμάμαι στα τέλη Αυγούστου έκανα ένα ταξίδι στη Γερμανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Ράφτης», η οποία είναι και υποψήφια για τα Ιαπωνικά Όσκαρ, ως καλύτερη ξένη ταινία. Μέσα σε αυτό 10 ήμερο, γνώρισα πολλούς Έλληνες και ένα ζευγάρι που συνάντησα μου είπε ότι την προηγούμενη μέρα, ξεκίνησε ξανά να βλέπει στο διαδίκτυο την «Ζωή που δεν έζησα». Ήταν συγκλονιστικό.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Βασικό ρόλο. Γενικά όταν έχεις έρωτα και πάθος με κάτι, μπορεί να αποτελέσει κίνητρο να δημιουργήσεις κάτι πολύ όμορφο. Ο έρωτας υφίσταται στη ζωή μου, μέσα από καθημερινά πράγματα, μικρές χαρές, αποδράσεις, έχω έρωτα με ρόλους μου, κλπ.

Θα ήσασταν διατεθειμένη να φτιάξετε ξανά τη ζωή σας με έναν νέο σύντροφο;

Στη ζωή δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα γιατί λένε ότι όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελά. Οπότε, ποτέ δεν ξέρεις.

Υπήρξαν ρόλοι στην πορεία σας, που σας επηρέασαν τόσο πολύ κι αργήσατε να πετάξετε τον «μανδύα» τους;

Ναι έχει συμβεί κάποιες φορές. Στην παράσταση «Θαυματοποιός» όπου έπαιζα με τον Γιάννη Φέρτη και τον Δημήτρη Οικονόμου, είχα τον ρόλο της «Γκρέις» και θυμάμαι ότι αυτός ο ρόλος με είχε επηρεάσει πολύ και με «κυνηγούσε». Αλλά και στο έργο «Επτά λογικές απαντήσεις» του Λεωνίδα Προυσαλίδη, ήταν ένας μονόλογος που με συνεπήρε και τον σκεφτόμουν χρόνια. Βέβαια στη δουλειά μας, πρέπει να αποχαιρετάς τον κάθε ρόλο όταν ολοκληρώνεται, σα να είστε δύο καλοί φίλοι. Γιατί μετά έρχεται κάποιος νέος ρόλος και δεν χρειάζεται να κουβαλάς τον προηγούμενο.

Θεατρικά θα σας δούμε;

Ακόμη δεν έχω κάτι, το αγαπάω το θέατρο, με εκφράζει και θα ήθελα να επιστρέψω. Αλλά αυτόν τον καιρό είμαι αποκλειστικά στη σειρά και θέλω να μείνω εκεί. Επίσης, θέλω να περάσει κι αυτή η περίοδος, που δεν ευνοεί το θέατρο και θα επανέλθω σύντομα!

Είστε από τους ανθρώπους που κάνετε εύκολα την αυτοκριτική σας;

Συνέχεια κάνω αυτοκριτική και νομίζω, αν μπορέσω, ότι πρέπει να την ελαττώσω. Πρέπει να πάψω να είμαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου και να με αγαπάω περισσότερο. Η αυτοκριτική σε βοηθά να προχωρήσεις στη ζωή σου, αλλά θέλει και μία ισορροπία.


Πηγή: ΕΓΩ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !