«Προσωπικά»: Οι τελευταίοι καλεσμένοι της Έλενας Κατρίτση

0



Με τον καλύτερο τρόπο θα ολοκληρώσει τον κύκλο της η εκπομπή «Προσωπικά». Στην τελευταία της εκπομπή μετά από μια δεκαετία και πλέον –όπως σας είχε προαναγγείλει το Znews– η Έλενα Κατρίτση υποδέχεται το αγαπημένο συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππας.

Σε μία πολύ προσωπική συζήτηση, ανατρέχουν στα παιδικά τους χρόνια, ξεφυλλίζουν παλιές φωτογραφίες και θυμούνται την πρώτη γνωριμία τους, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στην ΕΡΤ1.

Αναφέρονται σε αυτά που έχουν κερδίσει στα τριάντα πέντε χρόνια της επαγγελματικής τους συνεργασίας και φιλίας, στις ζωές των ηρώων τους και στους δικούς τους φόβους. Μιλούν για τις απώλειες που τους κόστισαν και τους τρόπους που έχουν βρει, ώστε να ξεπερνούν κάθε δυσκολία.

Ο Θανάσης εκμυστηρεύεται το όνειρό του να γίνει αθλητικογράφος και ο Μιχάλης τον «εφιάλτη» που έζησε, όταν ο πατέρας του, του ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να δουλέψει προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του, αλλά και τη συγγνώμη που του ζήτησε λίγο πριν «φύγει», επειδή δεν τον πίστεψε όταν έκανε τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά του.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Νένα Μεντή, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Άννα Βαγενά, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς και αγαπημένους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε έργα τους. Θυμούνται πώς τους γνώρισαν και μοιράζονται μαζί μας χαρακτηριστικά περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τα παιδιά, όπως τους αποκαλούν ακόμα και σήμερα, μπροστά και πίσω από τις κουΐντες και τις κάμερες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !