Breaking News

«ΣτΟργή»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κοινωνικής σειράς του ΣΚΑΪ


Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο. Ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων.

«στΟργή» ονομάζεται το κοινωνικό δράμα που έρχεται στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.


Στη σειρά «στΟργή» πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο -ή Γιατρό όπως την αποκαλούν όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα. Την ομάδα του Κέντρου αυτού στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ). 

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Λένα Παπαληγούρα (Μαρίνα). 

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, είναι ο Άρης Λεμπεσόπουλος


Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Όλγα Μαλέα.

Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή

Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

Επιμέλεια Σεναρίου: Βάσια Καρυτινού


Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Kirmizi Oda.

8 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά ενδιαφέρον concept συν Μαρία Ναυπλιώτου ίσον...στάνταρ ραντεβού για την επόμενη σεζόν από τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Που είπαμε παίζει; ΣΚΑΪ. Οκ, 7αρι κι αν.

Ανώνυμος είπε...

10:15 δυστυχώς...και θα είναι κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την σκηνοθεσία με την Όλγα Μαλέα δεν βλέπω κάτι άλλο ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση και δυνατά ονόματα.Αλλά στο ΣΚΑΙ δεν ξέρω πόσο καλά θα τα παει

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και το καστ και την πρωταγωνίστρια και το concept με τα σύγχρονα κοινωνικά θέματα και τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας.

Ανώνυμος είπε...

Πρωταγωνίστρια Ναυπλιώτου,στο cast Βίκυ Παπαδοπούλου-Ευδοκία Ρουμελιώτη-Παπαληγούρα-Παπαζήσης-Αναστασία Παντούση-Λεμπεσόπουλος κλπ προσεγμένο και πολύ ωραίο cast όπως και όλο το concept.Θα έχει ενδιαφέρον και θα τα παει καλά πιστεύω(ακόμα και στο ΣΚΑΙ)γιατί δεν πρόκειται για ακόμα μια σαπουνόπερα.Είναι κάτι διαφορετικό και με πολύ καλούς και ικανούς ηθοποιούς(και επιλεκτικούς)δεν τους βλέπουμε τόσο συχνά κάποιους απο αυτούς πχ η Ναυπλιώτου,ο Λεμπεσόπουλος,η Παπαδοπούλου,η Ρουμελιώτη.Εγω πάλι περιμένω να το δω

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Θα είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγεί στην ελληνική τηλεόραση και θα προκαλέσει θύελλες.