Ευγενία Σαμάρα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Ευγενία Σαμάρα προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού με αφορμή την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Μέσα σε όλα, όμως, η όμορφη ηθοποιός πήρε θέση για την υπόθεση γύρω από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον οποίοο και είχαν συνεργαστεί πριν μερικά χρόνια στο «Ράδιο Αρβύλα».

Ειδικότερα, η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε στην πραρουσιάστρια του Alpha πως «με πας σε κάτι που είναι πολύ άσχημο. Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ, δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πώς τον ήξερα εγώ, πως ήταν σε μένα γιατί δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε και μαθεύτηκε. Με σόκαρε σοβαρά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος.

«Έβλεπα τα παιδιά στην εκπομπή, το έμαθα λίγα λεπτά πριν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πρέπει να κρατήσουμε ότι τα θύματα πρέπει να πάρουν το θάρρος και να μιλήσουν. Η ντροπή δεν είναι πάνω τους, είναι πάντα στον θύτη. Όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη και ας κρίνει σωστά» συμπλήρωσε η Ευγενία Σαμαρά στον Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !