Ορφέας Αυγουστίδης: Ο λόγος που τον τρόμαξε ο «Σασμός», η φορτισμένη σκηνή με τη μητέρα του και η πατρότητα

Άρης Κατσιφής
0

 


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλα. Για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Σασμός», για τη σχέση του με τους γονείς του, Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνο Αυγουστίδη, αλλά και το πώς βιώνει την πατρότητα.

«Είναι 10 μηνών. Απόλυτα μου άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του. Το συναίσθημα που ανοίγει είναι αδιαπραγμάτευτα κυρίαρχος. Είναι κάτι που ονειρευόμασταν» δήλωσε για τονμοναχιό του.

Σε μία αναδρομή στο παρελθόν ο ηθοποιός μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια στα Εξάρχεια.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να προχωρά τηρώντας χαμηλό προφίλ διότι όπως τόνισε δεν του αρέσει να πέφτουν τα φώτα επάνω του.

«Ξεκινάει μία σχέση στην οποία είσαι υπόλογος με τα περιοδικά με ποιον είσαι με ποιον δεν είσαι, τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Αν αλλάξεις γνώμη πρέπει να πεις γιατί άλλαξες γνώμη, θα πρέπει να δικαιολογηθείς. Είναι ένα παιχνίδι, ένα μέρος αυτής της διαδικασίας αλλά δεν με γοήτευε γιατί ένιωσα ότι είναι πιο αποτελεσματικό να μείνω προσηλωμένος στη δουλειά μου».

Την απόφαση να γίνει ηθοποιός την πήρε μετά τη συμμετοχή του στην ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή – Σειρήνες στο Αιγαίο». Με το σινεμά άλλωστε είχε στενή επαφή καθότι ο μπαμπάς Ντίνος Αυγουστίδης διατηρούσε δύο κινηματογράφους το Σινέ Ψυρρή και το Σινέ Αμόρε.

«Αφότου έπαιξα στην ταινία του Περάκη πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός. Πήγαινα στη δραματική σχολή και ήρθε ο Περάκης στο Σινέ Ψυρρή και μου έκανε την πρόταση και με ρώτησε αν μιλάω τα κρητικά και του είπα “όχι”. Μου είπε “δεν μπορεί να σε μάθει η μαμά σου;” Μου έδειξε η μητέρα μου κάποια “κλειδιά” και άρχισα να παίζω με αυτό».

Φυσικά ξεχωριστή αναφορά έκανε στη συμμετοχή του στον «Σασμό» και στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μαμά Μαρία Τζομπανάκη.

«Ήταν δελεαστική πρόταση. Μου είχαν κάνει και άλλες προτάσεις αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Με τρόμαξε το καθημερινό γιατί είναι απαιτητικά τα γυρίσματα».

Πήρε ακόμη θέση και για τον διαχωρισμό που γίνεται από ορισμένους συναδέλφους του μεταξύ εμπορικού και ποιοτικού ηθοποιού.

«Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου στον” Σασμό” κοιταχτήκαμε έντονα, αποσυντονιστήκαμε, ήταν φορτισμένη περίεργα. Μετά κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα και αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ ωραίο».

«Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο λόγω της μητέρας μου γιατί έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα σε σχέση με τη συσχέτιση της παρουσίας μου στη δουλειά με τους γονείς μου. Δεν ήθελα να με συνδέουν ως ο γιος της Μαρίας ή ο γιος του Αυγουστίδη, ήθελα να υπερασπιστώ τη δική μου ταυτότητα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !