Η Βάνα Μπάρμπα στο «Asian Express»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Αντίστροφα μετρούν οι συντελεστές της εκπομπής Asia Express. Η Παραγωγή θέλει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής, που θα προβληθεί από το Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πριν από το Πάσχα.

Τα 9 ζευγάρια των celebrities, που ακόμη αναζητούνται, θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας. Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταυλάνδη είναι οι σταθμοί του πρώτου ταξιδιού on the road που θα κληθούν να βρεθούν οι παίκτες.

Θα πρέπει να ταξιδέψουν με λίγα χρήματα, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά τους αφού οι δυσκολίες είναι πολλές. Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν δεχτεί πρόταση ωστόσο μέχρι στιγμής η Παραγωγή δεν έχει κατορθώσει να συμπληρώσει και να βρει τα ζευγάρια που θα πάρουν το «ρίσκο».

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο Asia Express, η εντολή είναι πως οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να έχουν ξαναζήσει την εμπειρία των reality. Οπότε πολλά από τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί μέχρι στιγμής αποκλείονται.

Ένα από τα ονόματα που δέχτηκε προσέγγιση,  ήταν η Βάνα Μπάρμπα με την καλλονή κόρη της Φαίδρα.

Η Παραγωγή που έχει αναλάβει το project είναι η ίδια που είχε και την «Φάρμα» στον AΝΤ1. Μένει να δούμε αν όλα θα είναι έτοιμα στα μέσα του Απρίλη για να ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι.

okmag.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Den to nomizo to arnite katigorimatika na mpei se reality gt tipou reality tha katalixei k idios an de einai k gia filath ison autoprovoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !