Γιώργος Παπαδόπουλος: «”Το αεράκι” το είχα γράψει πριν από 9 χρόνια για την Ελένη Φουρέιρα αλλά δεν το ήθελε»

Άρης Κατσιφής
0

 


Με φόντο την προσεχή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο Θέμης Γεωργαντάς προσκάλεσε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz στην εκπομπή After Dark.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βρέθηκαν στην παρέα του παρουσιαστή και μίλησαν για τη σχέση τους και όχι μόνο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημά του στην Κύπρο, όταν ήταν μόλις 17 χρονών,

«Η μητέρα μου ισχυρίζεται ότι τις πρώτες μου λέξεις της είπα τραγουδιστά αλλά δεν την πιστεύω γιατί όταν της ζήτησα μαθήματα πιάνου μου είπε “δεν ξέρω αν θα είσαι σοβαρός”. Μου είπε να πάω για κάλαντα και να μαζέψω λεφτά. Πήρα μία κιθάρα και με αυτή την κιθάρα έχω βγάλει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου».

«Το πρώτο μου CD single ήταν σε στίχους Χρήστου Δάντη και στίχους Γιάννη Χατζηγεωργίου και ψωνίστηκα σαν μαθητής εκεί. Στο τέλος έμεινα στην ίδια τάξη».

Έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου. Απωθημένο του, όπως παραδέχτηκε, είναι να δουλέψει με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Μία από τις τελευταίες του επιτυχίες είναι το hit της χρονιάς που παίζει παντού, το «Αεράκι», που απογείωσε με τη φωνή της η Ελένη Φουρέιρα.

«”Το αεράκι” το είχα γράψει πριν από 9 χρόνια για την Ελένη αλλά δεν το ήθελε. Στην πρώτη καραντίνα μου χτύπησε το τηλέφωνο και ήθελε να το πει και είπα “επιτέλους ήρθε η ώρα”. Ήξερα ότι θα κάνει επιτυχία».

Ερωτηθείς για τις καταιγιστικές εξελίξεις με το κίνημα του #MeToo στην Ελλάδα δήλωσε:

Εύχομαι και ελπίζω όσες κοπέλες έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και βία να βγουν να πουν όποτε νιώσουν έτοιμες και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Στο θέμα άνθρωπος που δέχεται οποιουδήποτε είδους κακοποίηση γίνομαι σκύλος».

Στη συνέχεια μαζί με την αγαπημένη του διηγήθηκαν το story της γνωριμίας τους και αποκάλυψαν τι αγαπά ο ένας στον άλλον.

«Σταμάτησε ο χρόνος όταν την είδα» παραδέχτηκε ο τραγουδιστής.

Όσο για τη Γαλάτεια αποκάλυψε πως αρχικά είχε ενδοιασμούς δεδομένου του επαγγέλματός του. Στο τέλος, όμως, η ευγένεια, η χαρισματικότητα, οι γνώσεις και το χιούμορ του την κέρδισαν μία για πάντα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !