Χρύσπα: «Στα 20, ναι, είχα επιτυχία αλλά το θέμα είναι πως δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι»

0


Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA παραχώρησε η Χρύσπα το μεσημέρι της Τετάρτης. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον σύζυγο της, την μάχη που έχει δώσει με τα κιλά αλλά και την δισκογραφία της.

Πιο συγκεκριμένα, προς έκπληξη πολλών, η Χρύσπα πρόδωσε πως «δεν έγινα τραγουδίστρια ούτε για τις πίστες ούτε για την λάμψη. Έγινα τραγουδίστρια για το τραγούδι. Στα 20, ναι, είχα επιτυχία αλλά το θέμα είναι πως όταν ήμουν 20 χρονών δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι με αποτέλεσμα να με αντιμετωπίζουν οι άλλοι σαν επαγγελματία αλλά εγώ να είμαι ερασιτέχνης. Γενικά απέφευγα να ακούω την δισκογραφία μου γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που τραγουδούσα».

«Όταν ήμουν πιο μικρή είχα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις επειδή έμπαινε στο μυαλό μου και από το περιβάλλον προκειμένου να αδυνατίσω. Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να είμαστε 20 κιλά, αλλά αυτό το λέω τώρα. Όταν ήμουν πιο μικρή δεν είχα το μυαλό να το σκεφτώ έτσι ούτε και την αυτοπεποίθηση για να βγω μπροστά».




«Με τον άνδρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και ναι πιστεύω σε αυτόν! Ήταν ανέκδοτο ότι εγώ θα παντρευτώ αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Χρύσπα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !