ΣΚΑΪ 100,3: Πρώτος σε ακροαματικότητα ο ραδιοφωνικός σταθμός

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9

 


Επί δώδεκα μήνες (από τις 9/2/2021 έως 14/2/2022) ο ΣΚΑΪ 100,3 βρισκόταν σταθερά στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ακροατών μεταξύ όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Αττικής (ενημερωτικών και μουσικών), αποδεικνύοντας ότι δεν θεωρείται τυχαία, το κορυφαίο ενημερωτικό ραδιόφωνο της χώρας.

Σε μια χρονιά που κυριάρχησαν, η πανδημία του κορονοϊού, η ένταση στα εθνικά ζητήματα, οι πολιτικές εξελίξεις και οι καταστροφές από έκτακτα καιρικά φαινόμενα, οι ακροατές εμπιστεύθηκαν τους δημοσιογράφους και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100,3. Εμπιστεύθηκαν τις δυνατότητές του για άμεση και έγκυρη ενημέρωση, επτά ημέρες την εβδομάδα και επί 24 ώρες την ημέρα, με ένα μέσο εβδομαδιαίο ποσοστό 12,4%, το οποίο αυξάνεται 13,3% τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα με Παρασκευή).

Για μια ακόμη χρονιά, ο ΣΚΑΪ 100,3 ήταν ο σταθμός με τους περισσότερους αποκλειστικούς ακροατές, αλλά και το ραδιόφωνο που εμπιστεύονται οι Έλληνες για την ενημέρωσή τους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν είσαι φανατικός δεξιός , ακούγεται . Αν είσαι σκεπτόμενος , ούτε πέντε λεπτά ακρόαση αντέχονται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φανταστώ σκεπτόμενοι για εσάς είναι μόνο οι...αριστεροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @1:02 Σκεπτόμενοι υπάρχουν και αριστεροί και δεξιοί. Όπως και φανατικοί επίσης. Το ραδιόφωνο του σκάι όμως μόνο οι φανατικοί δεξιοί αντέχουν να το ακούν, ούτε οι σκεπτόμενοι δεξιοί δεν το αντέχουν. Αυτό λέει το σχόλιο του σχολιαστή παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκεί να μην αποδίδετε την έννοια "σκεπτόμενος δεξιός" στον Αντώναρο φερ' ειπείν.
    Υ.Γ. Έχει πολλή κουβέντα για το τι εστί σκεπτόμενος, σκεπτόμενος αριστερός και σκεπτόμενος δεξιός και το τηλεοπτικό αυτό σάιτ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιου είδους ανάπτυξη σκέψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τι έχει ο Αντώναρος; Μόνο κάτι ακροδεξιά τρολ που στηρίζουν ένα υστερικό χούντοακροδεξιό του επιτίθενται συνεχώς παντού και πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή όποιος θεωρεί τον Αντώναρο μη σκεπτόμενο είναι ακροδεξιός. Και το γράφει αυτό κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του μη φανατικό. OK κατάλαβα. Δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι φανατικοί όσοι δεν συμπαθούν τους χουντοακροδεξιούς. Είναι δημοκράτες. Διαφωνείς; Και τους χουντοακροδεξιούς δεν τους συμπαθεί κανείς. Ούτε Δεξιοί, ούτε Κεντρώοι, ούτε Αριστεροί. Για να θίχτηκες καταλάβαμε τι είσαι. Οπότε όντως δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικά και δεν έχει νόημα άμα είναι να βάζουμε ταμπέλες σύμφωνα με τις ορέξεις μας. Κατάλαβες λοιπόν ότι είμαι κι εγώ χουντοακροδεξιός. Αλλά εσύ δεν είσαι φανατικός επουδενί 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !