Το καρφί της Τσιμτσιλή στον Λιάγκα: «Παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει ότι δεν του ταιριάζει»

2

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα (22/2) μέσα από την εκπομπή της, Happy Day θέλησε να δώσει την δική της απάντηση για την «κόντρα» Μαυρίκιου Μαυρικίου και Γιώργου Λιάγκα.

 Η παρουσιάστρια δήλωσε:«Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται».

 Και πρόσθεσε: «Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει”».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με εντυπωσιάζει που θα υπερασπιστώ τον Λιαγκα, αλλά όταν ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι νομίζω κάνεις δεν φανταζόταν πόσο θα τραβήξει. Μιλάμε για υπερβολική υπερβολή και λίγα λέω. Οπότε όντως από ένα σημείο και μετά μπορεί ο Λιάγκας να χαλάστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:27 π.μ.
    Συμφωνώ. Ο Λιάγκας το ξεκίνησε αλλά μετά το πήραν όλοι και το ξεσκισαν το θέμα. Άσε που πραγματικά δεν ξέρω αν έχει τόσο ενδιαφέρον, με την έννοια του να φέρνει νούμερα. Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε τι νούμερα κάνει σαν θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !