Νέο talent show αναμένεται στον Alpha – Όλες οι λεπτομέρειες

1


Δυναμικό «παρών» και στην ψυχαγωγία σχεδιάζει να δώσει ο Alpha στο δεύτερο μισό της σεζόν, με ποικιλία από σόου. Εκτός από το «Chart show: The countdown», που αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη Φεβρουαρίου με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή, το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός νέου talent show, που φιγουράρει πρώτο στη λίστα για να βγει στον αέρα τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το «All together now» του BBC, που ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018. Κύριο χαρακτηριστικό του εν λόγω μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή δεν είναι τέσσερα άτομα, αλλά… εκατό.Το πάνελ των «100», όπως λέγεται, αποτελούν ειδικοί, μεταξύ των οποίων συνθέτες, στιχουργοί και τραγουδιστές από όλο το φάσμα της μουσικής παραγωγής, ενώ οι διαγωνιζόμενοι είναι σόλο τραγουδιστές ή ακόμα και γκρουπ στα αρχικά τους βήματα που αναζητούν διέξοδο στο ευρύ κοινό. Ο Alpha βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος θα αναλάβει την παρουσίαση αλλά και την παραγωγή του νέου talent show, ενώ εναλλακτικά εξετάζεται και το «Rising star».

Στην περίπτωση του «All together now», δεν θα υπάρχει η κλασική επιτροπή των 4 ατόμων, αλλά ο παρουσιαστής θα βρεθεί «απέναντι» από τα… κουτάκια των 100. Επειδή ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου, γίνονται συζητήσεις με την εταιρεία διανομής του φορμάτ, ώστε να υπάρξει παραλλαγή με τον… μισό αριθμό κριτών. Η απόφαση του Alpha για την οριστική επιλογή του σόου που θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο αναμένεται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Παράλληλα, παραμένει στα σχέδια του Alpha και το «The secret song», το οποίο παρουσιάζει στη Γαλλία ο Νίκος Αλιάγας και για τη χώρα μας προορίζεται η Ναταλία Γερμανού. Το σόου που «στήνει» εκπλήξεις σε επώνυμα πρόσωπα, βασισμένες στο μυστικό τους τραγούδι, δεν έχει εβδομαδιαία παρουσία, αλλά βγαίνει περιοδικά ως event show με μερικά σπέσιαλ επεισόδια. Το πιθανότερο είναι το «Secret song» να βγει με ένα ή δύο επεισόδια έως το τέλος της σεζόν και να επανέλθει από Σεπτέμβριο.





Enikos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τις διάφορες μεταλλάξεις του κορωνοϊού να έχουν κάνει τη ζωή μας πατίνι, με ζωντανές εκπομπές και γυρίσματα σειρών να αναβάλλονται, καθυστερούν, δυσχεραίνουν καθημερινά ο Alpha σοβαρά τώρα μελετάει να βγάλει τώρα project που απαιτεί παρουσία 100 κριτών; Για να μη λείψει από το γυαλί ο τραγικός Κοκλώ του 12% τηλεθέαση; Μας δουλεύουν κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !