Survivor- Κατσαούνης: «Με εκμεταλλεύτηκε η Μυριέλλα»...

Άρης Κατσιφής
0

 


Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η σχέση του «τσακατσούκας» και της Μυριέλλας είχε ξεφύγει από τον σκόπελο του… Τζον και τα πράγματα ανάμεσά τους είχαν καλμάρει  ο Κατσαούνης τα γύρισε ανάποδα…

Το γράμμα που του έγραψε η ηθοποιός με τις εξηγήσεις της για τη φύση της σχέσης της με τον Τζον έφτασε στα χέρια του αλλά η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη εξαιτίας των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο.

Ο Θεσσαλός ξεσπάθωσε εναντίον της αποκαλώντας τη ψεύτρα για τις κατηγορίες ότι την έβαλε να μαγειρέψει την ψηφοφορία στους Διασήμους.

«Έπρεπε να το διαβάσω πριν από το συμβούλιο για να της το πετάξω στα μούτρα. Λυπάμαι για το παιδί αυτό που κοιτάει την οικογένειά της, που τον έσκισε, τον έκανε ξεφτίλα ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος.

Η Μυριέλλα του ξεκαθάρισε ότι με τον Τζον δεν της βγήκε το ερωτικό κομμάτι και ότι πλέον είναι μόνο φίλοι. «Με εκμεταλλεύτηκε για να μένει στο παιχνίδι».

«Ιουλιέτα μου, δεν είμαι ο Ρωμαίος σου, γιατί παίζεις σε άλλο παραμύθι από το δικό μου. Παίζεις τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους, μόνο που σε αυτή την περίπτωση οι νάνοι είναι δύο. Εγώ αποχωρώ, άμα βρεις τους άλλους έξι και η ώρα η καλή. Το γράμμα το έσκισα όπως και τη Μυριέλλα» είπε όλο φούρκα στην κάμερα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !