Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του OPEN

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Χτύπημα στην μεσημεριανή ζώνη ετοιμάζει το OPEN, με νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα φέρει την ανατροπή. Φαίνεται πως οι αλλαγές στον σταθμό είναι τεράστιες, με στόχο να δουν -επιτέλους- μία άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία πέφτουν όλο και περισσότερο.

Αυτό που θέλει να πετύχει το κανάλι, είναι να μπει για τα καλά στον χώρο του ανταγωνισμού, κατακτώντας υψηλά νούμερα και διχάζοντας τα υπόλοιπα κανάλια! Έτσι, λοιπόν, επιλέγει να “χτυπήσει” στην μεσημεριανή ζώνη, με ένα νέο Project.

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Χαμογέλα και Πάλι», συζητήσεις γίνονται για μία live ψυχαγωγική εκπομπή, με πρόσωπα νέα και φρέσκα. Ο σταθμός δε θέλει σε καμία περίπτωση να φέρει σε δύσκολη θέση άτομα που έχουν ήδη συμβόλαιο με άλλα κανάλια. Έτσι, θα εστιάσει σε άτομα που βρίσκονται εκτός τηλεόρασης αυτό το διάστημα, με τα επικρατέστερα ονόματα να έρχονται από τον χώρο της ηθοποιίας και της μουσικής σκηνής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα αυτή εκπομπή του OPEN θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν ισχυρό ανταγωνισμό, καθώς η μεσημεριανή ζώνη έχει -ήδη- πολύ δυνατά ονόματα. Τα Δελτία Ειδήσεων, το Ρουκ Ζουκ, το Καλό Μεσημεράκι και η Ελένη Μενεγάκη έχουν χτίσει το δικό τους κοινό και δίνουν μάχη καθημερινή.

Σε αυτή τη μάχη θέλει να πάρει θέση και το OPEN, δείχνοντας στα αντίπαλα κανάλια πως μπορεί να τα καταφέρει. Η νέα αυτή εκπομπή αναμένεται να προβληθεί πολύ σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !