Σοφία Βογιατζάκη: «Στο metoo πήρε η μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε»...

Άρης Κατσιφής
0


Στο πλατό του After Dark βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο, Σαρμπέλ ο οποίος και ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε και δη αιχμηρά για το κίνημα #metoo.

Ειδικότερα, η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αντιμετώπισα όλο αυτό με σιωπή, δεν πήρα θέση πουθενά, δεν είπα καμία άποψη κι ας με έπαιρναν από το πρωί μέχρι το βράδυ από όλα τα κανάλια. Θεωρώ ότι φωτίστηκε ένα κομμάτι που καλώς έγινε και φωτίστηκε. Θεωρώ, όμως ότι έγινε σε λάθος χώρο. Δεν είναι οι εκπομπές και ο τηλεοπτικός χώρος για να βγαίνουμε».

«Είναι ένα πολύπλευρο και ευαίσθητο θέμα. Δεν ξέρω τα όρια του ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης, είναι τόσο πολύ λεπτά. Δεν ξέρω αν βοηθάμε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν άσχημα πράγματα. Η δικαιοσύνη θα τους κρίνει. Την γνώμη μου την έχω, έχω συγκεκριμένη άποψη και έχω συγκεκριμένη θέση. Γιατί πρέπει να βγω να την πω στην τηλεόραση; Γιατί πρέπει να βγω να την πω δημόσια;».

«Η διάσταση που πήρε και όλη αυτή η παραφιλολογία, να βγαίνουμε ξαφνικά όλοι και να κουνάμε το δακτυλάκι, θεωρώ ότι είναι αδιανόητο. Για μένα μες στο κεφάλι μου… δεν μου αρέσει» πρόσθεσε η ηθοποιός στη βραδινή εκπομπή του OPEN. «Ο χρόνος, επίσης, θα δείξει. Εννοώ πως δεν μου αρέσει εγώ να κρίνω και με τρομάζει όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Ο καθένας μπορεί να βγει το μακρύ και το κοντό του ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι τρομακτικό και χαοτικό».

«Σαφώς και τα κακώς κείμενα πρέπει να τα κόβουμε από τη ρίζα τους αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο σε όλο αυτό, κανένα μέτρο. Επίσης, πήρε η μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε να πάρει η μπάλα κατά τη γνώμη μου. Εννοώ ανθρώπους που τους ξέρουμε, που τους συναναστρεφόμαστε και σε επίπεδο φλερτ άμα τους πεις «έλα μωρέ τώρα αυτό», σταματάει. Ξαφνικά πήρε η μπάλα ανθρώπους που δεν έχουν κάνει κάτι και λες πως είναι κρίμα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !