ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Θα ξεκουράσει το J2US... Πότε θα επιστρέψει;

3

 


Πολλές είναι οι φωνές  (κυρίως απο τον ALPHA) που θέλουν  το  JUST THE 2 OF US να βγαίνει ξανά άμεσα στον αέρα του καναλιού, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Πράγματι , o ALPHA μόνο κέρδος είχε απο το πρόγραμμα του Κοκλωνη, αφού το προτζεκτ εκτός ότι ήταν εξ ολοκληρου της παραγωγής Barking well , κυριολεκτικά αναστήθηκε , αφού δεν θυμιάζει σε τίποτα με αυτό του MEGA.

Και μπορεί κάποια Σάββατα να μην έκανε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, (αν κι ανέβασε τον ALPHA ) το φταίξιμο σε ένα μεγάλο βαθμό να είχαν οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι μιας και οι περισσότεροι γκάριζαν σε εκνευριστικό σημείο,  πληροφορίες του TVNEA.COM θέλει τον επόμενο κύκλο να δίνουν βάση στις φωνές κι όχι τόσο στην ίντριγκα που είχε το κάθε πρόσωπο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του TVNEA.COM θα γίνουν αλλαγές και στην κρητική επιτροπή... Έτσι το show θα επιστρέψει πιθανόν σε έναν χρόνο απο τώρα εντελώς ανανεωμένο. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κοινώς είδε ο Κοκλώνης το 25% του Survivor και το 20% του Ταλέντου το προηγούμενο Σάββατο και ενώ θα έκανε πρεμιέρα Σάββατο 5 Μαρτίου τελικά σου λέει άστο άκυρο. Φέτος σε πολλά Σαββατόβραδα έκανε 11% και λέει πόσο ακόμα χαμηλά θα φτάσω με τα μεγαθήρια απέναντι, όταν το show στις 3 σεζόν προβολής έκανε 23% μόνο στη συνάντηση Βίσση-Βανδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε έγινε μεγαθήριο το Ταλέντο; 18,5 έκανε, όχι 20. Κι αυτό σε μια πρεμιέρα. Περίμενε λίγο γιατί και τη Φάρμα ως μεγαθήριο την παρουσίαζες στην αρχή...
    Είπαμε χάλια το just, αλλά όχι και τέτοιες υπερβολές που βγάζουν μάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 20 το Ταλέντο; Αφού γύρω στο 18 έκανε! Και καλά το survivor πες, αλλά από πότε το Ταλέντο θεωρείται μεγαθήριο με μια μόνο εκπομπή έως τώρα; Ότι να 'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !