Eurovision 2022: Όλες οι πληροφορίες για την συμμετοχή της Κύπρου

Χρήστος Παναγούλης
0


Ανάμεσα στις χώρες που δεν έχουν επιλέξει ακόμα τον εκπρόσωπο τους για την Eurovision 2022 είναι και η Κύπρος. Παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, η ιθύνοντες του ΡΙΚ κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα ταξιδέψει στο Τορίνο με τα χρώματα της Κύπρου.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η φετινή συμμετοχή θα έχει έντονο το κυπριακό στοιχείο, κάτι που βέβαια δεν υποδηλώνει απαραίτητα τη συμμετοχή κάποιου τραγουδιστή από την μεγαλόνησο αλλά αφορά ευρύτερα στην δημιουργική ομάδα του τραγουδιού. 

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής και συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτά της Evangelia, η οποία κατέθεσε πρόταση και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, αλλά και της Τάνιας Μπρεάζου, η οποία λέγεται ότι έχει στα χέρια της ένα τραγούδι με την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Κυπριακή αποστολή αναμένεται να ακολουθήσει την συνταγή που είχε χαράξει και τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή θα επιλέξει πρώτα το τραγούδι και στην συνέχεια τον κατάλληλο καλλιτέχνη για να το ερμηνεύσει. Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι η φετινή συμμετοχή θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες, ενώ δεν αποκλείεται το τραγούδι που θα επιλεγεί να έχει αρκετά ethnic στοιχεία. 

Σύμφωνα πάντως με το OGAE Greece, την σκηνική παρουσία της Κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο θα αναλάβει το δίδυμο των Marvin Dietmann και Dan Shipton, δύο πρόσωπα που έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές επιτυχίες στην Eurovision αλλά και συνεργασίες με γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !