Δέσποινα Μοίρου: «ΜeToo, YouToo, HeToo, αρκετά, έχω βαρεθεί»

0

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Μοίρου. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην Αμερική, τις σπουδές της, αλλά και το κίνημα metoo.

«Στην Αμερική πήγαμε 500.000 άτομα να “χτυπήσουμε” τον ίδιο ρόλο, υπάρχει αξιοκρατία. Μου είχε κάνει πρόταση ο Στράτος Μαρκίδης, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την ψηφιακή πλατφόρμα για να έρθω Ελλάδα. Κάθε μέρα περνάω ακροάσεις, στέλνω κασέτες, με πήραν οι Pink Floyd να τους ανοίξω την έκθεση με όλα τους τα αρχεία», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοίρου.

Η Δέσποινα Μοίρου είπε στη συνέχεια: «Η εξέλιξη στη ζωή μου ήρθε μετά από πολύ σκληρή εργασία και πειθαρχία, σπούδασα 2 χρόνια αγγλικά, 3 χρόνια σκηνοθεσία, 3 χρόνια αστρονομία όπου πήρα και μια υποτροφία. Πήρα υποτροφία στο SETI στην εξωγήινη νοημοσύνη. Στέλνουν αποστολή στον Άρη 100 ανθρώπων που θα πάνε και δε θα ξαναγυρίσουν και τους είπα ότι “δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω”».

Απαντώντας στο πώς αισθάνεται που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς, η Δέσποινα Μοίρου είπε ότι «και στις ταινίες που παίζω, με κάτι τέτοιες παίζω, σαν τη Τζολί και τη Μπελούτσι, και δεν μου κάνει αίσθηση που βγήκα το 2020 τέταρτη ανάμεσά τους».

Για το κίνημα metoo, η Δέσποινα Μοίρου απάντησε: «ΜeToo, YouToo, HeToo, αρκετά. Έχω βαρεθεί. Το διακωμωδούμε πια στην Αμερική. Είναι καινούργιο εδώ και ακόμα ασχολούνται. Ήρθε η ώρα της θείας δίκης. Δεν έχω ακούσει όσους εμπλέκονται, δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν μου αρέσει να συμμετέχω ενεργειακά σε αυτό».


Μιλώντας για τη σχέση της με τους θαυμαστές της, αλλά και το αν έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η Δέσποινα Μοίρου είπε: «Θαυμαστές μού έσκισαν ένα κομμάτι από το σακάκι μου όταν πήγα να μπω στο ταξί. Είχα εμμονικούς θαυμαστές, μέχρι και τώρα που μιλάμε, και ανώνυμους και επώνυμους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !