Βασιλική Μιλλούση στο Καλό Μεσημεράκι: Τηλεφωνική παρέμβαση από Λευτέρη Πετρούνια

0


Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε η Βασιλική Μιλλούση και καθώς μιλούσε μ παρενέβη τηλεφωνικά ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας αφήνοντάς την άφωνη.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Μιλλούση ενώ μιλούσε για το φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητά της, τόσο για τον ρόλο της ως μητέρα όσο και για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ο Λευτέρης Πετρούνιας βγήκε στον αέρα της εκπομπής θέλοντας να απαντήσει στα λεγόμενα της συζύγου του.

«Εντάξει ρε παιδιά έχω αναλάβει όλα τα χρέη και τα δικά μου και της Βασιλικής και του γυμναστηρίου. Όλα καλά δεν υπάρχει θέμα νομίζω πως τα φέρνουμε βόλτα. Είμαι καλά, Βασιλική σε ακούω λαχανιασμένη και νομίζω πρέπει να δουλέψουμε λίγο το αερόβιο. Είμαι στην προπόνηση, μόλις τελείωσα, επιστρέφω από το χειρουργίο, ετοιμάζομαι, τρέχουμε με το γυμναστήριο, όλα καλά», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας με χιούμορ. 


Σχετικά με τη συμμετοχή της Βασιλικής Μιλλούση στο DWTS αλλά και για τον αν θα συμμετείχε ο ίδιος, ανέφερε: «Η Βασιλική έχει όντως το πλεονέκτημα ότι έχει την πλαστικότητα εγώ έχω το μειονέκτημα το ότι είμαι κούτσουρο, όποτε δεν ξέρω κατά πόσο θα πήγαινε καλά αυτό. Ο χρόνος μας γενικά είναι λιγοστός και μεταξύ μας αλλά και με τα παιδιά. Τον πρώτο καιρό υπήρχε έντονη δυσκολία γιατί το χέρι μου ήταν σε ακινησία, αλλά τώρα πια κάνω την μαμά τον μπαμπά, ότι θέλεις».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !