Αναστασία Παντούση: «Ο Κώστας Σπυρόπουλος με είχε πάντα σε απόσταση»

Χρήστος Παναγούλης
0


Η Αναστασία Παντούση έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Secret» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποκριτική, την τηλεόραση αλλά και στην συνεργασία της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος κατηγορείται από 14 συνολικά γυναίκες ηθοποιούς για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.


Οι γονείς σου; Εκτός καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων;

«Όχι ακριβώς. Κάτι πήρα και από τους δύο. Ο μπαμπάς είναι γυμναστής και η μαμά μου διακοσμήτρια. Ο μπαμπάς μου παίζει κιθάρα. Κάπως έτσι βρέθηκα στα θρανία στο Μουσι­κό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Από εκεί καλλιεργήθηκαν τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα. Εκεί προέκυψαν οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και ευαισθησίες. Όλοι έχουμε κάποιο παρελθόν. Αυτό είναι το δικό μου».


Από εκεί και τα πρώτα βήματα υποκριτικής;

Αυτό συνέβη προηγουμένως. Από τα παιδικά μου χρόνια. Πριν από το σχολείο. Θυμάμαι ότι φορούσα τα ρούχα του μπαμπά ή της μαμάς και έκανα πως παίζω θέατρο. Μετά συμμετείχα σε θεατρικές ομάδες του σχολείου. Tαυτόχρονα φυσικά σπούδασα μουσική,


Παίζεις και κάποιο μουσικό όργανο;

Φυσικά. Έμαθα να παίζω φαγκότο, πιάνο και ταμπουρά. Το πιάνο και ο ταμπουράς είναι στο Μουσικό Σχολείο όργανα υποχρε­ωτικά. Το φαγκότο δεν είναι. Και μεγαλώνοντας θέλησα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Το πάθος μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Να υπηρετήσω αυτό το εξαιρετικό είδος όσο καλύτερα μπορώ. Να του αφοσιωθώ. Το λατρεύω, πώς να σας το πω. Είναι το οξυγόνο μου, ο μοναδικός μεγάλος έρωτάς μου. Όλη η ζωή μου.


Εννοείς την τέχνη της μεταμόρφωσης;

Αυτό ακριβώς. Όμως στην αρχή οι yovείς μου φοβήθηκαν. Και τους καταλαβαίνω. Σου λέει, τι θα γίνει το κορίτσι μας θα βρει δουλειά; θα μπορέσει να εξασφαλίζει τον καθημερι­νό επιούσιο; Μάλλον όχι. Μάλλον δύσκολα. Έτσι για τη μελλοντική μου επαγγελματική αποκατάσταση, γι' αυτό λέμε '’σιγουριά'’, άρχισα να σπουδάζω νηπιαγωγός. Και πράγ­ματι ολοκλήρωσα τις σπουδές μου. Παράλληλα, όμως, βρέθηκα να συμμετέχω σε ένα παιδικό θέατρο για τέσσερα χρόνια. Σπουδαία εμπειρία. Κάπως έτσι εξοικειώθηκα. Τα πρώτα μου βήματα.


Κάπου εκεί η συνάντησή σου με την τηλεόραση.

Κάπου εκεί η πρώτη μου δουλειά στους «Συμμαθητές» στον ΑΝΤΙ με σκηνοθέτη τον Βασίλη Θωμόπουλο. Με βοήθησε και τον ευχαριστώ γι'αυτό. Πάντα ευγνωμονώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, με δίδαξαν και με στήριξαν.


Το περίεργο στην περίπτωσή σου είναι ότι συνέχισες με τηλεόραση και ελάχιστα με το θέατρο.

Γενικά συνέχισα με τηλεόραση, η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Μετά υπήρξε η περίπτωση με τη Lacta, που γυρίστηκε σε πέντε επεισόδια, αλλά στο τέλος προβλήθηκε ως τηλεταινία στο YouTube. Στο θέατρο συμμετείχα στο «Toc Toc», έργο του Γάλλου Λορέν Μπαφέ στο Θέατρο Ήβη, με σκηνοθέτη τον Κώστα Σπυρόπουλο.


Μια και το 'φερε η κουβέντα σχετικά με τον Κώστα Σπυρόπουλο, υπήρξε κάποιο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης;

Τίποτα απολύτως. Καμία παρενόχληση. Ούτε ο Σπυρόπουλος έδωσε κάποια αφορμή. Άψογος. Μπορώ, μάλιστα, να σας βεβαιώσω για το ακρι­βώς αντίθετο. Πάντα σε απόσταση. Και μάλιστα επειδή ήμουν νέα ηθοποιός, αν και είχα μεγαλύτερο ρόλο, με κρατούσε έξω από τις διαδικα­σίες. Και πρέπει να πω ότι αυτό με στεναχώρη­σε. Επειδή ήμουν τόσο νέα πρέπει να με κρατάνε έξω σαν τιμωρία;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !