Χρήστος Πλαϊνης: «Δεν παρακολουθώ Άγριες Μέλισσες, τρία χρόνια σε μια δουλειά είναι πολύ»

Άρης Κατσιφής
0

 


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα ο Χρήστος Πλαϊνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν παρακολουθεί σχεδόν καθόλου τη σειρά.

«Κι εγώ χθες ενημερώθηκα ότι θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια τις επόμενες δύο εβδομάδες γιατί μας χτύπησε κι εμάς αυτή η θύελλα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται, απλά κάποιοι συνάδελφοι έχουν βρεθεί θετικοί, οπότε αλλάζει το πρόγραμμα και προσπαθούμε να τα βολέψουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν βλέπω Άγριες Μέλισσες. Έχω εικόνα τι γίνεται στο σίριαλ γιατί διαβάζω πολύ καλά όλα τα σενάρια, απλά δεν κάθομαι μετά να το δω ή θα κάτσω σπάνια να δω λίγα πράγματα. Δεν θέλω να με βλέπω. Βλέπω μόνο λάθη και πράγματα που δεν μου αρέσουν», είπε αρχικά ο Χρήστος Πλαϊνης.

Ο Χρήστος Πλαϊνης είπε επίσης: «Δεν έχει αλλάξει η ζωή μου με τις Άγριες Μέλισσες. Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε κομμάτι αυτής της δουλειάς, αλλά κάποια σημαντική αλλαγή δεν έχω νιώσει. Πρώτη φορά είμαι σε μια δουλειά τρία χρόνια. Για μένα, τρία χρόνια σε μια δουλειά, είναι πολύ. Αν στην αρχή μου έλεγε κάποιος ότι θα πάει  αυτή η δουλειά τρία χρόνια, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν θα πω το ναι».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !