Χριστίνα Τσάφου: «Ένιωσα σαν να ζω μέσα σε ένα θρίλερ»

Χρήστος Παναγούλης
0


Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv σχετικά με τον ρόλο της στην σειρά του Open «Σ' αγαπάω μεν αλλά...», για το κίνημα του #MeToo αλλά και για την πανδημία του κορονοϊού, που στην αρχή δεν μπορούσε να διαχειριστεί εύκολα.


Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο σου;

«Είναι μια γυναίκα που έχω αρχίσει και την αγαπάω πάρα πολύ, κυρίως γιατί είναι λίγο τρελή. Έχει καλή πρόθεση και ανακατεύεται συνεχώς εκεί που δεν την σπέρνουν και τα κάνει λίγο «μούσκεμα» κάποιες φορές. Αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν κάνει τίποτα με κακή πρόθεση. Αυτό μου αρέσει εμένα. Καμιά φορά βρίσκω κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα της Νίνας. Μπαίνουμε πάντα στον ρόλο, είτε έχουμε βέβαια κοινά στοιχεία είτε όχι, πάντα προσπαθούμε να μπούμε στον ρόλο και να γινόμαστε ο ρόλος... Ο στόχος μας είναι η ψυχαγωγία, είναι μια ανάλαφρη σειρά, δεν προβληματίζει ιδιαίτερα. Ωστόσο θα έλεγα πως είναι μια οικογενειακή σειρά, μια σειρά που αφορά τους πάντες και μέσα από αυτήν μπορεί ο καθένας να δει και τον εαυτό του.»


Πως αντιμετώπισες την πανδημία του κορονοϊού;

«Εχώ περάσει από πολλές διακυμάνσεις, όπως είναι και λογικό βέβαια. Το πρώτο ήταν ο φόβος. Ένιωσα σαν να ζω μέσα σε ένα θρίλερ και έναν συνεχόμενο εφιάλτη. Σιγά σιγά άρχισα να συνειδητοποιώ κάποια πράγματα, πως να το αντιμετωπίζω, με όλα αυτά που λένε φυσικά οι ειδικοί. Έχω κάνει τα πάντα, φοράω τις μάσκες μου, έχω κάνει και το εμβόλιο, χρησιμοποιώ αντισηπτικά διαρκώς. Προσέχω πάρα πολύ, αλλά επειδή όλο αυτό είναι κάτι ύπουλο προσέχω συνεχώς και φροντίζω για την υγεία μου. Η ατομική ευθύνη υπάρχει και οφείλουμε να σεβαστούμε, όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους.»


Τον τελευταίο χρόνο έχει έρθει και στην Ελλάδα το κίνημα #MeToo, με πολλές αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος. Εσύ πως βλέπεις όλη αυτήν την κατάσταση;

«Εγώ χαίρομαι που βγήκαν αυτά τα άτομα και μίλησαν, είτε είναι αγόρια είτε είναι κορίτσια, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν υποστεί κακοποίηση κάθε είδους. Είμαι μαζί τους και πιστεύω ότι πρέπει να τους στηρίζουμε και να μην λέμε διάφορες άλλες βλακείες, όπως έχει τύχει και έχω ακούσει να λέγεται: «Γιατί μίλησε τώρα;» Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, τώρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσουν και να πουν τι ακριβώς συνέβη και πολύ καλά κάνουν φυσικά. Έτσι ίσως να φοβηθούν οι επίδοξοι, ώστε να μην κάνουν και κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Η τιμωρία ακριβώς δεν υπάρχει πάντα. Πρέπει να μαζευτούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που κάνουν το κακό και θέλουν να κάνουν κακό σε άλλους ανθρώπους.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !