Αφροδίτη Γραμμέλη: «Κάτω τα χέρια από την Φαίη, Παύλο Χαϊκάλη»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Αγαπητέ Παύλο Χαϊκάλη,

Δεν ξέρω αν έκανες λάθη, αν είσαι για κάτι ένοχος ή για όλα αθώος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να μάθω, δεν είμαι εγώ αυτή που θα το κρίνω και σίγουρα δεν είναι αυτή η αφορμή που αποφάσισα να διαθέσω ένα τμήμα της στήλης μου, της πρώτης για το 2022, σε σένα.

Ο λόγος λοιπόν, αγαπητέ Παύλο, είναι η επίθεση ΄που εξαπέλυσες το πρωί στην Φαίη Σκορδά. Και μην σπεύσεις να πεις ότι επειδή συνεργάστηκα μαζί της αποφάσισα να την υπερασπιστώ. Εχω συνεργαστεί στην ζωή μου με τέτοια τομάρια που το metoo μπροστά τους… άστο. Δεν δίνω δεκάρα για πολλούς πρώην συνεργάτες μου, που «ήπιαν μπόλικο αίμα».

Όμως η Φαίη, Παύλο, είναι μητέρα, είναι σπάνια γυναίκα και μοναδική ψυχή. Η Φαίη δεν είναι μία ξανθιά παρουσιάστρια η οποία ποδοπατά για να κάνει καριέρα. Η «πασιονάρια» του me too, όπως ειρωνικά είπες, όρθωσε ανάστημα και βοήθησε κόσμο και κοσμάκη. Η αισθητική αυτής της γυναίκας συνδυάζει γλυκά την καταγωγή και το σήμερά της. Επιτέθηκες με απίστευτο μένος στην μαμά του Γιάννη και του Δημήτρη, στο κορίτσι που για το «Make a wish» έχει φτύσει αίμα. Στην γυναίκα που, όσο προσπαθείς να την «λερώσεις», εκείνη δεν μπορεί να την αγγίξει η λάσπη σου.

Κάτω τα χέρια από την Φαίη, Παύλο Χαϊκάλη. Και όσο για τα «κοριτσάκια», στα οποία αναφέρθηκες υποτιμητικά, λυπάμαι πολύ που από γυναικάρες, μετά τις χυλόπιτες, νομίζεις ότι υποβιβάστηκαν σε κοριτσάκια. Η καριέρα σου τίποτα δεν θα πάθει, είναι γραμμένη στην θεατρική και τηλεοπτική ιστορία. Αλλά τι σημασία έχει; Μακάρι να αποδείξεις την αθωότητά σου, αν υπάρχει κατηγορία. Εχεις κάθε δικαίωμα να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και να διαφωνείς σε ό,τι σε προσβάλλει. Αλλά έχασες το δίκιο σου, Παύλο. Τα έβαλες με μια υπέροχη γυναίκα. Λυπάμαι πολύ.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !