Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήταν η πιο σκληρή εικόνα, το σώμα του ήταν άκαμπτο»

0


Για τον 77χρονο που έχασε τη ζωή του στα Μελίσσια μιλούσαν στον αέρα του «Love it». Η Ιωάννα Μαλέσκου, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, καθώς μένει σε κοντινή απόσταση, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

«Βαρύνομαι πάρα πολύ συναισθηματικά. Χθες, στην προσπάθειά μου να δω μέχρι ποιο σημείο μπορώ να προσπελάσω για να δω αν μπορώ να έρθω στο στούντιο, είδα κόσμο μαζεμένο στη γειτονιά, στα Μελίσσια. Το λέω και με πιάνει με ταχυκαρδία και θα φορτιστώ πάλι. Ένας άνθρωπος ήταν κάτω πεσμένος.

Μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρωτούσαμε τους ανθρώπους που ήταν περισσότερη ώρα εκεί. Ήταν αυτός ο άνθρωπος, ο 77χρονος, που διαβάσατε ότι στην προσπάθειά του να πάει στο κοντινό φαρμακείο, γλίστρησε κι έπεσε. Αν δεν το βιώσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.




Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια: «Να μην μπορεί να πλησιάσει ασθενοφόρο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη ζωή. Ήταν σοκαριστική η στιγμή όταν έφτασε το ασθενοφόρο και το σώμα του ήταν άκαμπτο. Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που θα μπορούσα να αντικρίσω, ήταν εκεί που είπα φτάνει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !